گزارش ویژه/ تذکرات کی‌روش به فیفا و قطری‌ها درباره کمپ تیم ملی

گزارش ویژه/ تذکرات کی‌روش به فیفا و قطری‌ها درباره کمپ تیم ملی

پایگاه خبری فوتبالی- کارلوس کی روش که هفته پیش به قطر رفته بود، از کمپ انتخاب شده برای تیم ملی در قطر، انتقاد کرد.

به گزارش فوتبالی، کارلوس کی‌روش به همراه مهدی محمدنبی نایب رییس فدراسیون فوتبال، طی روزهای گذشته در دوحه بودند تا آخرین وضعیت کمپ تیم ملی در آستانه جام جهانی را بررسی کنند. گویا یکی از مسائلی که تعجب کی‌روش را به دنبال داشته، این بوده که محل تمرین تیم ملی محصور نبوده و همه به راحتی می‌توانستند تمرینات تیم او را زیر نظر بگیرند.

کی‌روش وقتی این مساله را به نماینده فیفا منتقل می‌کند، این جواب را می‌شنود که سرمربی قبلی تیم ملی و همچنین مسئولان گذشته فدراسیون فوتبال باید چنین موضوعی را درخواست می‌کردند که چنین اتفاقی رخ نداده است.

نکته دیگر که باعث اعتراض کی‌روش شده، وضعیت نه چندان خوب زمین کمپ تمرینی تیم ملی و نداشتن کاور بوده که گویا چمن کمپ الریان زیر کشت رفته و تا زمانی که تیم ملی به قطر برسد، به شرایط خوبی برسد.

آنطور که نایب رییس فدراسیون فوتبال گفته، در کنار هتل قبلی تیم ملی، یک مرکز خرید بزرگ وجود داشت که اساسا توجیهی ندارد که تیم ملی محل اقامتش در کنار یک مرکز خرید بزرگ باشد. نبی یه این نکته اشاره کرده که با بررسی‌هایی که او و کی‌روش داشته‌اند، امکاناتی که مد نظر کی روش بوده بد نبوده اما محدودیت هایی که برای حضور تماشاگران باید ایجاد شود تا بازیکنان تیم ملی با آرامش هرچه بیشتر در اردو باشند ولی کسری هایی که وجود داشته با مذاکراتی که با مسئولان فیفا انجام شده رو به حل شدن است.

در کل می‌شود این را گفت اگر به جای اسکوچیچ، کی روش سرمربی تیم ملی بود شاید به جای کمپ الریان قطر، کمپ دیگری برای تیم ملی فوتبال ایران، انتخاب می‌شد.

1984