پایگاه خبری فوتبالی - به نظر می رسد که پاری سن ژرمن در صورت جدایی کیلیان امباپه به طور جدی به دنبال جذب عثمان دمبله خواهد بود و جای بازیکن فرانسوی خود را با بازیکن فرانسوی بارسلونا پر خواهد کرد.
به گزارش فوتبالی، لوییز انریکه در حال حاضر سرمربی پاری سن ژرمن است، به جذب عثمان دمبله از بارسلونا علاقه دارد و قبل تر هم به این قضیه چراغ سبز نشان داده است.
به گفته روزنامه آ اس، بند فسخ قرارداد عثمان دمبله با بارسلونا در حال حاضر 50 میلیون یورو است اما این در ماه اوت افزایش پیدا می کند و به رقم 100 میلیون یورو می رسد. در حقیقت در حال حاضر پی اس جی فرصت خوبی دارد تا پیش از افزایش بند فسخ عثمان دمبله، با قیمتی پایین تر این بازیکن را به خدمت بگیرد.
بارسلونا در حال مذاکره با عثمان دمبله است و می خواهد قرارداد این بازیکن را به مدت چهار سال یعنی تا سال 2027 تمدید کند. قرارداد فعلی عثمان دمبله با بارسلونا تا سال 2024 اعتبار دارد و این خطر وجود دارد که دمبله در زمستان با تیم دیگری مذاکره کند چرا که او در پایان فصل پیش رو تبدیل به یک بازیکن آزاد خواهد شد و دیگر بارسلونا نمی تواند از فروش او سودی به دست بیاورد.
1471