پایگاه خبری فوتبالی- کمتر هوادار استقلال، آخرین باخت خانگی تیم محبوبش را به خاطر دارد.
به گزارش فوتبالی، استقلال در شرایطی موفق شد ذوب آهن را شکست دهد که شاگردان ربیعی خیلی زود به گل اول مسابقه رسیده بودند اما داستان بازی رفت استقلال و هوادار تکرار شد و آبیها توانستند کامبک بزنند.
فرار استقلال از باخت در این مسابقه خانگی و عوض کردن آن با برد باعث شد تا استقلال به جز دو بازی مقابل مس رفسنجان و پرسپولیس، برنده سایر بازیهایش در ورزشگاه آزادی باشد.
جدا از این مساله، آخرین باخت خانگی استقلال، به بیشتر از 630 روز قبل برمیگردد. فصل قبل و در همان هفته اول بود که تیم ریکاردو ساپینتو، در تاریخ 21 مرداد سال 1401 به سپاهان مورایس باخت و بعد از آن دیگر خبری از باخت آبیها در لیگ برتر نبوده است. این وسط استقلال، یکبار دیگر رنگ باخت در ورزشگاه آزادی را دیده که مربوط به فینال جام حذفی است که شاگردان ساپینتو در وقتهای اضافه، از پرسپولیس شکست خوردند.
بد نیست به این نکته اشاره کنیم که به جز استقلال، پرسپولیس تنها تیمی است که در این فصل، هنوز در بازیهای خانگیاش شکست نخورده است.
7899