واکنش سرمربی لیورپول به شایعات انتقال آرنولد

واکنش سرمربی لیورپول به شایعات انتقال آرنولد

پایگاه خبری فوتبالی – آرنه اسلوت، سرمربی لیورپول، اعلام کرد که تحت تاثیر گمانه‌زنی‌ها درباره آینده ترنت الکساندر-آرنولد قرار نگرفته است؛ این در حالی است که گزارش‌ها حاکی از نزدیک شدن این مدافع به انتقال به رئال مادرید است.

به گزارش فوتبالی، قرارداد الکساندر-آرنولد به همراه هم‌تیمی‌هایش، محمد صلاح و ویرجیل فن دایک، در تابستان پیش رو در آنفیلد به پایان می‌رسد.

هفته گذشته، رسانه‌های زیادی مدعی شدند که رئال مادرید بسیار خوشبین به جذب این بازیکن ۲۶ ساله لیورپول به صورت رایگان است؛ اگرچه یک منبع در لیورپول در گفتفگو با نشریه ای اس پی ان اعلام کرد که هنوز هیچ توافقی نهایی نشده است.

اسلوت روز سه‌شنبه در یک کنفرانس خبری از اظهار نظر در مورد این شایعات خودداری کرد و گفت که الکساندر-آرنولد بر بازگشت از مصدومیت خود تمرکز دارد.

سرمربی هلندی گفت: "متاسفانه وضعیت او به این شکل است که مصدوم شده است، در غیر این صورت احتمالا مردم در مورد یکی دو بازی درخشان او برای تیم ملی انگلیس صحبت می‌کردند. اما او مصدوم است و این برای او به معنای تمرکز کامل بر بهبودی‌اش است".

او افزود: "برای ما، این بدان معناست که ما تلاش می‌کنیم تا او را هرچه زودتر برگردانیم. برای هشت ماه، اوضاع با انواع صحبت‌ها در مورد او، ویرجیل و مو کمی بالا و پایین شد، اما ما هرگز روی آن صحبت‌ها تمرکز نکردیم. ما همیشه روی کاری که باید انجام دهیم تمرکز کرده‌ایم. برای ویرجیل و مو، این تلاش برای پیروزی در دربی مرسی‌ساید است. برای ترنت، اطمینان از آمادگی هرچه زودتر او است".

اسلوت در پایان گفت: "این وضعیتی است که اکنون هشت یا نه ماه است وجود دارد. هر سه بازیکن در این شرایط عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند. این موضوع اصلا روی من تاثیر نمی‌گذارد."

وضعیت ستاره انگلیسی لیورپول هنوز مشخص نیست اما رسانه‌های اسپانیایی به شدت مدعی شده‌اند که انتقال او به رئال مادرید در حال نهایی شدن است.

در همین حین، لیورپول فردا شب در دربی مرسی‌ساید از اورتون پذیرایی خواهد کرد.