انتقاد علیرضا اکبرپور از جوما: من با۵۳ ساله از او آماده‌ترم!

انتقاد علیرضا اکبرپور از جوما: من با۵۳ ساله از او آماده‌ترم!

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن اسبق استقلال یکی از جدیدترین منتقدان مهاجم این تیم محسوب می‌شود.

به گزارش فوتبالی، استقلال در شرایطی در تبریز از تراکتور شکست خورد که مهاجمان استقلال نتوانستند خطر جدی روی دروازه علیرضا بیرانوند ایجاد کنند.

موضوعی که واکنش علیرضا اکبرپور را به دنبال داشته و او در بخشی از گفت و گویش با ایسنا هم از مدیران و کادر فنی وقت استقلال به خاطر از دست دادن بلانکو انتقاد کرده هم به مسعود جوما گیر داده است. بازیکنی که به جز گلزنی مقابل سپاهان در دور رفت لیگ، هیچ کار دیگری برای استقلال نکرده است.

صحبتهای بازیکن اسبق استقلال که زمانی به هرکول جیبی معروف بود را بخوانید:" کادر فنی استقلال باید بلانکو را حفظ می‌کرد و نباید به همین راحتی او را از دست می‌دادند. او بازیکنی بود که در جلو زمین توپ را حفظ می‌کرد و در کارهای دفاعی هم ضربات سر را می‌زد. همه تیم‌ها به چنین بازیکنی نیاز دارند. ما بلانکو را از دست دادیم و مسعود جوما را جذب کردیم که من ۵۳ ساله از او آماده‌تر هستم."