توصیه بنگر به طارمی: اگر جای او بودم در اروپا از فوتبال خداحافظی می‌کردم!

توصیه بنگر به طارمی: اگر جای او بودم در اروپا از فوتبال خداحافظی می‌کردم!

پایگاه خبری فوتبالی- محسن بنگر به مهدی طارمی توصیه کرد که در اروپا از فوتبال خداحافظی کند و به لیگ ایران بازنگردد.

به گزارش فوتبالی، محسن بنگر درباره ستاره ایرانی اینتر و احتمال بازگشت او به لیگ ایران گفت: جای طارمی باشم، در اروپا از فوتبال خداحافظی می‌کنم!

*وقتی با تو صحبت می‌کنیم، ناخوداگاه درباره مهدی طارمی هم سوال‌هایی به ذهن‌مان می‌رسد. به‌خصوص که سال‌ها در پرسپولیس همبازی بودید و او را بهتر از بقیه می‌شناسی.

مهدی در حال حاضر بهترین بازیکن فوتبال ایران است. او برای سومین بار، گل صعود ایران به جام جهانی را زد و با توجه به اینکه برای اینتر در سطح بالای فوتبال ایتالیا و اروپا بازی می‌کند، مهره قابل اتکایی در تیم ملی محسوب می‌شود. امیدوارم مصدومیت او هم هر چه زودتر برطرف شود و بتواند با قدرت به ترکیب اینتر برگردد.

*نظرت درباره بازگشت احتمالی او به فوتبال ایران و خداحافظی با پیراهن پرسپولیس، البته در سال‌های آینده چیست؟

اگر جای طارمی باشم، هرگز به فوتبال ایران برنمی‌گردم. فوتبال ایران در و پیکر ندارد و بهتر است هر زمان که وقتش رسید، مهدی در اروپا خداحافظی کند. اینجا به امثال علی دایی و علی پروین احترام نگذاشتند و قطعاً طارمی هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. او سقف فوتبال اروپا را دیده و به نظرم نباید حتی برای خداحافظی به فوتبال ایران برگردد.