پیشنهاد ۷۵ میلیون یورویی منچستریونایتد برای ستاره اسپورتینگ لیسبون

پیشنهاد ۷۵ میلیون یورویی منچستریونایتد برای ستاره اسپورتینگ لیسبون

پایگاه خبری فوتبالی- پیشنهاد ۷۵ میلیون یورویی منچستریونایتد برای گلزن قدرتمند اسپورتینگ لیسبون ارائه خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، باشگاه منچستریونایتد برای تقویت خط حمله خود در فصل آینده، پیشنهادی ۷۵ میلیون یورویی برای ویکتور گیوکرش، مهاجم سوئدی تیم اسپورتینگ لیسبون ارائه داده است. این بازیکن در فصل جاری موفق به زدن ۴۳ گل در تمامی رقابت‌ها شده و از نظر فیزیکی، تکنیکی و گل‌زنی یکی از درخشان‌ترین مهاجمان اروپا به شمار می‌رود.

گیوکرش ۲۵ ساله که سابقه حضور در تیم‌های برایتون و کاونتری را در کارنامه دارد، پس از انتقال به اسپورتینگ در تابستان گذشته، فوراً درخشید و توجه باشگاه‌های بزرگ را به خود جلب کرد. حالا با علاقه شخصی او به ترک لیسبون و تجربه چالشی جدید، اسپورتینگ لیسبون حاضر شده از موضع قبلی خود مبنی بر دریافت ۱۰۰ میلیون یورو عقب‌نشینی کرده و رقم پیشنهادی یونایتد را جدی بررسی کند. پس از عملکرد نه‌چندان موفق راسموس هویلوند، مهاجم دانمارکی که تنها ۳ گل در ۲۶ بازی لیگ برتر به ثمر رسانده، سرمربی جدید منچستر، روبن آموریم، از مدیران نقل‌وانتقالاتی باشگاه خواسته تا یک مهاجم سطح بالا جذب کنند؛ بازیکنی که بتواند در کنار هویلوند، خط حمله تیم را احیا کند.

آموریم در ژانویه از جذب گیوکرش خودداری کرده بود تا مستقیماً تیم سابقش را تضعیف نکند، اما حالا شرایط فرق کرده و احتمال همکاری دوباره آن‌ها در اولدترافورد قوت گرفته است. با وجود رقابت شدید از سوی چند باشگاه اروپایی، منچستریونایتد با این پیشنهاد ممکن است گام بزرگی به سمت نهایی‌کردن انتقال برداشته باشد.