جزییات صحبت‌های بغض‌آلود مدافع اسبق بارسلونا در دادگاه

جزییات صحبت‌های بغض‌آلود مدافع اسبق بارسلونا در دادگاه

پایگاه خبری فوتبالی - جرارد پیکه، مدافع پیشین بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، هفته گذشته در دادگاه حاضر شد تا در برابر اتهام فساد مالی که به دلیل نقش او در واسطه‌گری توافق میان عربستان سعودی و فدراسیون فوتبال اسپانیا  برای برگزاری سوپرجام اسپانیا در خاورمیانه مطرح شده، از خود دفاع کند. آنچه توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد، گریه پیکه در جریان دادگاه بود، موضوعی که اکنون با انتشار فایل صوتی رسمی از جلسه دادگاه توسط "ال پریودیکو تأیید شده است.

به گزارش فوتبالی، پیش از آنکه قاضی جلسه را به پایان برساند، پیکه ۳۸ ساله از دادگاه درخواست کرد که اجازه داشته باشد در پایان چند کلمه صحبت کند. او که تلاش می‌کرد احساسات خود را کنترل کند، گفت:«این موضوع واقعاً آزاردهنده است؛ سه سال است که درگیر این پرونده هستیم. من واقعاً معتقدم که ما ارزشی بی‌نظیر برای فدراسیون فوتبال اسپانیا ایجاد کرده‌ایم یعنی بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ این نهاد.خُب، درک می‌کنم که در اسپانیا ممکن است مردم نسبت به موضوع عربستان نگاه‌های متفاوتی داشته باشند، و من نمی‌خواهم وارد آن بحث شوم.» صدایش در این لحظه شکسته شد.

پیکه یکی از اعتراضات اصلی‌اش را نشت مداوم اطلاعات از جریان این پرونده عنوان کرد، موضوعی که باز هم تکرار شد.او افزود:«ما سه سال است درگیر این ماجرا هستیم... از نظر رسانه‌ای، تصورش را هم نمی‌کنید که چه تأثیر مخربی دارد وقتی نام شما مدام در ارتباط با چیزی آورده می‌شود که... در هر کشور دیگری در جهان برای چنین مشارکتی شاید مجسمه می‌ساختند! این یک مشارکت بزرگ و ارزشمند بوده است.»

پیکه با لحن گلایه‌آمیز گفت:«حتی حالا، سه سال بعد، هنوز هم روزانه اطلاعات جدید از این پرونده فاش می‌شود. این بی‌احترامی است. تازه دیروز چند سند جدید ارائه دادیم و چند ساعت بعد دوباره همه چیز درز کرد و جنجال‌ها از نو شروع شد. در نهایت این ماجرا تمام خواهد شد و امیدوارم زودتر بسته شود، اما هیچ‌کس تاوان آسیبی که به اعتبار من وارد شده را نخواهد پرداخت.»

شایان ذکر است که شرکت کاسموس ، متعلق به پیکه، در این توافق به‌عنوان واسطه بین فدراسیون فوتبال اسپانیا و عربستان عمل کرد و حدود ۴ میلیون یورو کمیسیون دریافت کرد. اما پس از آنکه صندوق سرمایه‌گذاری عربستان پرداخت را انجام نداد، گفته می‌شود رئیس وقت فدراسیون، لوئیز روبیالس، شخصاً مداخله کرد تا این پرداخت صورت گیرد و این هسته اصلی پرونده اتهامی علیه پیکه است.