قاتل بی‌رحم استقلال؛ یحیی باز هم آبی‌ها را شکست داد

قاتل بی‌رحم استقلال؛ یحیی باز هم آبی‌ها را شکست داد

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی فولاد هم شکست دور رفت از استقلال را تلافی کرد هم آمارش را مقابل این تیم درخشان‌تر از قبل کرد.

به گزارش فوتبالی، ساعتی پیش اولین مسابقه از مسابقات هفته بیست و ششم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار شد و استقلال در حالی که میزبان فولاد خوزستان بود با ارائه یک بازی ضعیف با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

بازی دو تیم البته چنگی به دل نمی‌زد و استقلال و فولاد در خلق موقعیت‌های گل اصلا موفق نبودند. اما در نهایت در دقیقه 80 و پس از بازبینی صحنه مشکوک به هند در محوطه جریمه استقلال، بیژن حیدری اعلام پنالتی کرد. سید حسین حسینی ضربه پنالتی امیر مسعود سرآبادانی را دفع کرد اما همین بازیکن در ریباند و در بی‌تحرکی عجیب مدافعان استقلال دروازه میزبان را باز کرد.

شاگردان یحیی گل‌محمدی با این پیروزی علاوه بر این که توانستند شکست دو بر صفر بازی رفت در اهواز را جبران کنند 45 امتیازی هم شدند و فاصله خود را با پرسپولیس در رده سوم جدول به 3 امتیاز کاهش دادند. استقلال هم با این نتیجه روی همان 28 امتیاز ماند و به رده دوازدهم جدول سقوط کرد. 

این پیروزی فولاد مقابل استقلال و شاگردان میودراگ بوژوویچ اما یک دستاورد شخصی هم برای یحیی گل‌محمدی داشت و باعث شد آمار خوب او در بازی‌هایی که تیم‌هایش مقابل استقلال انجام داده‌اند بهتر هم بشود.

یحیی پیش از این 22 بار در لیگ برتر تیم‌های پرسپولیس، ذوب آهن، تراکتور، شهرخودرو (پدیده) و فولاد را مقابل استقلال هدایت کرده بود که حاصل این تقابل‌ها 6 برد، 12 مساوی و 4 شکست بود. اما برد امروز فولاد مقابل استقلال باعث شد او به هفتمین بردش مقابل آبی‌های پایتخت برسد.

یحیی البته با پرسپولیس هم در مقابل آمار بسیار درخشانی دارد اما پیروزی امروز او با فولاد باعث شد آمار کلی او در مواجهه با استقلال بهتر هم بشود.