استقلال خوزستان یک - هوادار یک| آرزوهای پرپر در دقیقه ۹۵

استقلال خوزستان یک - هوادار یک| آرزوهای پرپر در دقیقه ۹۵

پایگاه خبری فوتبالی- هفته بیست‌وششم مسابقات فوتبال با تساوی تیم‌های استقلال خوزستان و هوادار ادامه یافت.

به گزارش فوتبالی، در یکی از دو دیدار پایانی هفته بیست‌وششم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های استقلال خوزستان و هوادار تهران از ساعت 18 امروز (جمعه) در ورزشگاه غدیر اهواز مقابل هم صف‌آرایی کردند، جدالی که در نهایت به نتیجه تساوی یک - یک و تقسیم امتیاز انجامید.

در این بازی ابتدا تیم هوادار با گلزنی داریوش شجاعیان در دقیقه 52 پیش افتاد و تا آستانه کسب سه امتیاز پیش رفت، اما کاینا نونس در دقیقه 5+90 دروازه تیم میهمان را باز کرد و کار را به تساوی یک - یک و تقسیم امتیاز کشاند. این نتیجه در حالی رقم خورد که تیم استقلال خوزستان در دقیقه 72 به یک ضربه پنالتی رسید که محمود مطلق‌زاده توپ را به تیر دروازه زد.

قضاوت این مسابقه برعهده احمد محمدی بود که علی هلیچی و سبحان پسندیده از استقلال خوزستان و میلاد خدایی از هوادار را با کارت زرد جریمه کرد.