هافبک رئال مادرید سهامدار باشگاه تاریخی شد

هافبک رئال مادرید سهامدار باشگاه تاریخی شد

پایگاه خبری  فوتبالی - لوکا مودریچ، ستاره کروات و بازیکن باشگاه رئال مادرید، جدیدترین بازیکن حاضر در سانتیاگو برنابئو است که در یک باشگاه فوتبال سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش فوتبالی، مودریچ ۳۹ ساله در این فصل نه تنها به مسن‌ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید تبدیل شد، بلکه عنوان مسن‌ترین گلزن تاریخ باشگاه را نیز به دست آورد. در حالی که گفته می‌شود او تصمیم دارد تا جام جهانی ۲۰۲۶ همچنان در ترکیب تیم ملی کرواسی باقی بماند، برنامه‌ای برای خداحافظی از فوتبال ندارد.

به گفته فابریزیو رومانو، خبرنگار مشهورمودریچ حتی ترک رئال مادرید را ندارد. رومانو فاش کرد که مودریچ به‌تازگی به‌عنوان سهامدار اقلیت در باشگاه سوانزی سیتی در کشور ولز سرمایه‌گذاری کرده است. هنوز مشخص نیست او چه میزان از سهام این باشگاه را خریداری کرده، اما از این پس می‌تواند حمایت و دیدگاه‌های فنی خود را در ورزشگاه لیبرتی در اختیار این باشگاه قرار دهد.

البته این اقدام مودریچ نشانه‌ای از بازنشستگی قریب‌الوقوع او نیست، بلکه همان‌طور که رومانو تأکید کرده، او قصد دارد همچنان به بازی در میادین فوتبال ادامه دهد و همچنان در رئال مادرید باقی بماند. مودریچ جدیدترین ستاره رئال مادرید است که در باشگاهی دیگر سهام‌دار می‌شود. با این حال، برخلاف مودریچ که سهامدار اقلیت است، کیلیان امباپه و وینیسیوس جونیور سهام عمده‌دار باشگاه‌هایی هستند.

وینیسیوس در ماه فوریه بخش عمده‌ای از سهام باشگاه پرتغالی «اف‌سی آلوِرکا» را خریداری کرد؛ باشگاهی که هم‌اکنون در جایگاه سوم لیگ دسته دوم پرتغال قرار دارد و برای صعود به لیگ دسته اول تلاش می‌کند. در همین حال، امباپه زمانی که باشگاه «کان» فرانسه را در موقعیتی مشابه خریداری کرد، شرایط نسبتاً خوبی داشت، اما اکنون پس از چندین اخراج و تغییر در مدیریت، این تیم به‌سمت سقوط به دسته سوم فرانسه پیش می‌رود.