پایگاه خبری فوتبالی - مایلز لوئیس-اسکلی پس از آنکه مدافع رئال مادرید به دلیل تکل خشن در جریان دیدار لیگ قهرمانان اروپا بدون مجازات ماند، در شبکه های اجتماعی به آنتونیو رودیگر طعنه زد.
به گزارش فوتبالی، تیم شمال لندنی با اقتدار صعود کرد و با پیروزی 2-1 در سانتیاگو برنابئو، در مجموع با نتیجه 5-1 قهرمان اروپا را شکست داد. پس از عملکرد مقتدرانه 3-0 در بازی رفت در ورزشگاه امارات، شاگردان میکل آرتتا بار دیگر در مادرید خوش درخشیدند و برای اولین بار در بیش از یک دهه، به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیدند.
لوئیس-اسکلی در جریان مسابقه با لحظه ای بحث برانگیز روبرو شد؛ جایی که رودیگر در یک کورس با او، پس از زمین خوردن بازیکن آرسنال، به نظر می رسید که استوک خود را به شکم او کوبیده است. با وجود ثبت این حادثه توسط دوربین ها، هیچ اقدام انضباطی علیه مدافع میانی آلمانی صورت نگرفت.
کمتر از یک ساعت پس از سوت پایان بازی، لوئیس-اسکلی مجموعه ای از تصاویر مربوط به آن شب را در اینستاگرام منتشر کرد. در میان این مجموعه، دو عکس وجود داشت که به اعتقاد هواداران، مخاطب آنها رودیگر بود. یکی از این تصاویر لحظه ای را نشان می داد که پای مدافع مادرید بر روی قسمت میانی بدن لوئیس-اسکلی فشار آورده بود. تصویر دیگر، چهره خندان این بازیکن جوان توپچی را در حالی که روی پله های برنابئو نشسته و به تلفن خود نگاه می کرد، به نمایش می گذاشت.
اگرچه این تکل هیچ آسیب جدی به لوئیس-اسکلی وارد نکرد، اما عدم مجازات رودیگر انتقادات زیادی را در شبکه های اجتماعی به دنبال داشت و بسیاری خواستار اقدام تنبیهی پس از بازی شدند.
آخرین باری که آرسنال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید، در فصل 2008-2009 بود که توسط منچستریونایتد حذف شد. لوئیس-اسکلی که اکنون یکی از مهره های کلیدی تیم آرتتا محسوب می شود، در آن فصل تنها دو سال سن داشت.
لوئیس-اسکلی پس از بازی در گفتگو با تی ان تی اسپورت احساسات خود را به اشتراک گذاشت: "این فوق العاده بود. وقتی برنابئو را در تلویزیون می بینید، با آنچه در واقعیت است بسیار متفاوت است."
او افزود: "هواداران کار را برای ما آسان نمیکنند. تا زمانی که ما متحد بمانیم و در فراز و نشیب ها از یکدیگر حمایت کنیم، مشکلی نخواهیم داشت".
مسیر آرسنال به سوی فینال احتمالی اکنون از پاریس می گذرد و توپچی ها آماده رویارویی با قهرمان فرانسه، پاری سن ژرمن، در نیمه نهایی می شوند.
دیداری که دو باشگاه را پس از دیدار قبلی آنها در مرحله گروهی، مسابقه ای که آرسنال در خانه 2-0 پیروز شد، دوباره به هم می رساند.
بازی رفت نیمه نهایی در تاریخ 29 آوریل در ورزشگاه امارات برگزار می شود و بازی برگشت 7 می در پاریس خواهد بود.