ترابی دوباره در خط آتش استادانه عمل کرد!

ترابی دوباره در خط آتش استادانه عمل کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی ترابی بازهم برای تراکتور گل‌ ساخت و برای این تیم در ‌خط حمله گره‌‌گشا بود. 

به گزارش فوتبالی، تراکتور که موفق شد ملوان را با نتیجه 3 بر صفر شکست بدهد و در صدرجدول 58 امتیازی شود گام بلندی برای ربودن جام قهرمانی برداشت. 

یکی از نکات جالب این دیدار پاس‌های تماشایی مهدی ترابی بود که در این سال‌ها به وفور این پاس‌های استادانه را از سوی او دیده‌ایم. ترابی در دقیقه 37 با یک پاس استثنایی حسین‌زاده را در محوطه جریمه ملوان صاحب توپ کرد و اتفاقا حسین‌زاده توانست دروازه ملوان را باز کند اما این گل توسط کمک داور ویدیویی رد شد. 

در وقت‌های اضافه نیمه دوم بازهم ترابی استادانه عمل کرد و با یک پاس تماشایی مجددا حسین‌زاده را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد. حسین‌زاده توپ را به تور دروازه گره زد و این‌بار خبری از رد گل نبود. 

ترابی در تابستان سال گذشته به همراه علیرضا بیرانوند و دانیال اسماعیلی‌فر مستقیما از پرسپولیس راهی تراکتور شد. خیلی از هواداران پرسپولیس معتقدند که مدیران تیم‌شان نباید با جدایی ترابی موافقت می‌کردند و به راحتی او را از دست می‌دادند. به هرحال ترابی از پرسپولیس رفت و قرمزها به‌جای او فرشاد احمدزاده را به خدمت گرفتند که به هیچ وجه نتوانسته در حد انتظارات ظاهر شود. 

ترابی در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر 25 بار برای تی‌تی‌ها به میدان رفته و موفق شده 7 مرتبه برای هم‌تیمی‌های خود در لیگ برتر گلسازی کند. او در این فصل 3 گل هم برای تراکتور به ثمر رسانده است.