پایگاه خبری فوتبالی- مهدی هاشمنژاد دو گل از سه گل امروز تراکتور در مصاف حساس با ملوان را ساخت.
به گزارش فوتبالی، تراکتور در یکی از سرنوشتسازترین بازیهای این فصل خود به مصاف ملوان رفتند و موفق شدند این تیم را 3 بر صفر شکست بدهند. تراکتور با این برد خانگی در صدر جدول 58 امتیازی شد و حالا امید بیشتری برای قهرمانی دارد. شاگردان اسکوچیچ بدون توجه به بازیهای رقبا تنها به هفت امتیاز برای ربودن جام لازم دارند.
تراکتور در نیمه اول با استرس بیشتری کار را شروع کرد اما گل آفساید امیرحسین حسینزاده یخ بازی را آب کرد و در ادامه خود حسینزاده گل دیگری را روی پاس استادانه مهدی ترابی وارد دروازه حبیب فرعباسی کرد تا کار برای تیتیها آسانتر شود.
در نیمه دوم تراکتور بازی را به خوبی کنترل کرد و در ادامه همکاری هاشمنژاد و دوماگوی دروژدگ در خط آتش خیال اسکوچیچ و هواداران تراکتور را برای کسب امتیازات کامل این مسابقه خانگی راحت کرد.
هاشمنژاد در دقیقه 50 بازی به هوشمندی دروژدک را صاحب توپ کرد و این مهاجم قدر پاس طلایی او را دانست و به راحتی هرچه تمام توانست دروازه فرعباسی را باز کند.
هاشمنژاد یک ربع بعد هم برای دروژدک گل ساخت تا هم او هم دروژدک در این بازی دبل کرده باشند. یکی دبل در پاس گل و دیگری دبل در گلزنی.
طبق آمار، او 7 پاس گل تا اینجای لیگ برتر داده تا در کنار همبازیاش یعنی مهدی ترابی و علیاصغر اعرابی از فولاد، بهترین پاسور لیگ باشد.