تشکیل شدن تیم ملی فوتبال دانشجویان فعلی غیرقانونی است!

تشکیل شدن تیم ملی فوتبال دانشجویان فعلی غیرقانونی است!

پایگاه خبری فوتبالی- دبیر انجمن فوتبال فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، در گفت‌وگو با فوتبالی خبر داد که تیم ملی فوتبال دانشجویانی که در حال تمرین است و اردو دارد، غیر قانونی است.

به گزارش فوتبالی، اکبر بختیاری دبیر انجمن فوتبال فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در واکنش به تشکیل یک تیم دانشجویی با مدیریت فنیِ بهزاد داداش زاده به فوتبالی گفت: " تیم ملی فوتبال دانشجویان ایران که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، هیچ برنامه‌ای برای اعزام به مسابقات در سال جاری ندارد چرا که فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی آسیا AUSF و فدراسیون بین المللی ورزش‌های دانشگاهی FISU برنامه‌ای اعلام نکرده است."

بختیاری در پایان گفت:" تیمی که در حال تمرین و برگزاری اردو است هیچ ارتباطی با فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که متولی اصلی تیم‌های ملی دانشجویی است ندارد و کاملا غیرقانونی است و از مجازی قانونی علیه کسانی که تیم را تشکیل داده‌اند، اقدام شده و پیگیری‌های لازم در حال انجام است."