مومنی: مس رفسنجان مجوز حرفه‌ای دارد

مومنی: مس رفسنجان مجوز حرفه‌ای دارد

 پایگاه خبری فوتبالی – مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان به ادعای یکی از رسانه‌ها درباره وضعیت مجوز حرفه‌ای این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش فوتبالی، مس رفسنجان با برتری پرگل مقابل هوادار، تا حد زیادی خیالش را بابت ماندن در لیگ راحت کرده است منتها امروز بخش ورزشی یک روزنامه مدعی شد مشکل مجوز حرفه‌ای این تیم حل نشده و در صورتی که مسی‌ها نتوانند مجوز حرفه‌ای‌شان را بگیرند، حتی در صورت ماندن در لیگ برتر هم به دسته پایین‌تر سقوط خواهند کرد و یکی از تیمهای سقوط‌کرده، جای این تیم را خواهد گرفت.

 محمد مومنی مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان در گفت و گو با فوتبالی، نداشتن مجوز حرفه‌‌ای را رد کرده و می‌گوید:" مجوز حرفه‌ای نگرفتیم؟ همه‌ی باشگاه‌ها مجوز حرفه‌ای گرفته‌اند و ما هم گرفتیم. مگر می‌شود ما نگرفته‌ باشیم! مشکل مالکیت مشترک را هم حل کردیم و هیچ مشکلی نداریم. ما هیچ مشکلی برای دریافت مجوز حرفه‌ای نداریم!"