پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی جدید استقلال، همین چند ساعت قبل هر گونه مذاکره با او برای جانشینی بوژوویچ را تکذیب کرده بود.
به گزارش فوتبالی، پس از عملکرد ضعیف استقلال با بوژوویچ و شایعات در خصوص اخراج احتمالی او، این شایعه به شدت در فضای مجازی و البته برخی رسانهها مطرح شده بود که یا علیرضا منصوریان هدایت استقلال را تا پایان فصل به عهده خواهد گرفت یا اینکه مجتبی جباری جانشین مربی اهل مونتهنگرو خواهد شد. نهایتا قرعه به نام جباری افتاد و دقایقی قبل به صورت رسمی مشخص شد که او جانشین بوژوویچ شده و تا آخر فصل نفر اول کادر فنی آبیها خواهد بود.
این خبر در حالی رخ داد که ساعاتی پیش و در پایان تمرین استقلال، جباری مذاکره با او برای سرمربیگری تیم را رد کرده و گفته بود صحبتی با او نشده است منتها دستیار بوژوویچ در ادامه به سوال خبرنگار فوتبالی که آیا علاقه دارد که به عنوان سرمربی تا پایان فصل هدایت استقلال را بر عهده بگیرد، چنین پاسخی داده بود:"همه علاقه دارند بالاخره در بهترین تیم مربیگری کنند. فعلا که خبری نیست تا بخواهیم درباره آن صحبت کنیم."
بد نیست به این نکته اشاره کنیم که سرمربی جدید استقلال، ظهر امروز به همراه بوژوویچ در جلسهای با حضور اعضای هیات مدیره استقلال شرکت کرده بود و معلوم نیست در آن جلسه، صحبتی با او برای جانشینی بوژوویچ شده بود یا نه. شاید هم در همین یکی دو ساعت گذشته، با او برای پذیرش هدایت استقلال، صحبت شده است!

استقلال 








