توافق وینگر برزیلی مارسی با اینتر برای قرارداد تا ۲۰۳۰

توافق وینگر برزیلی مارسی با اینتر برای قرارداد تا ۲۰۳۰

پایگاه خبری فوتبالی- توافق لوئیس انریکه با اینتر تا ۲۰۳۰ انجام شد.

به گزارش فوتبالی، بنابر گزارش سانتی آئونا، خبرنگار معتبر فوت مرکاتو، باشگاه اینتر موفق شده با لوئیس انریکه، وینگر برزیلی باشگاه المپیک مارسی، برای عقد قراردادی بلندمدت تا سال ۲۰۳۰ به توافق کامل برسد. این انتقال در صورت نهایی شدن، یکی از خریدهای مهم تابستانی نراتزوری خواهد بود.

لوئیس انریکه که با تکنیک بالا، سرعت و خلاقیتش در لیگ فرانسه درخشیده، حالا یک قدم با پیوستن به قهرمان احتمالی سری‌آ فاصله دارد. این بازیکن برزیلی سابقه بازی در فلومیننزه را هم دارد و در فصل جاری نمایش‌های چشمگیری با پیراهن مارسی ارائه داده است. عملکرد مثبت او باعث شد تا اینتر از ماه‌ها قبل برای جذبش وارد عمل شود و حالا با رسیدن به توافق شخصی، فقط رضایت باشگاه مارسی باقی مانده است. مذاکرات رسمی بین دو باشگاه برای تعیین رقم نهایی انتقال ادامه دارد و انتظار می‌رود که در روزهای آینده، توافق کلی حاصل شود. گفته می‌شود اینتر قصد دارد با پیشنهادی حدود ۲۰ میلیون یورو به علاوه پاداش، رضایت مارسی را جلب کند.

اگر این انتقال نهایی شود، لوئیس انریکه می‌تواند جانشین مناسبی برای بازیکنانی مانند دومنیکو براردی یا حتی هنریک میختاریان در ترکیب اینتر باشد؛ به‌خصوص که سیمونه اینزاگی علاقه خاصی به بازیکنان سرعتی در جناحین دارد. جذب یک بازیکن جوان، با قرارداد بلندمدت، نشان‌دهنده رویکرد آینده‌نگر اینتر برای تقویت ترکیب خود در سال‌های پیش روست.