پایگاه خبری فوتبالی- ظهر دیروز با اعلام فدراسیون فوتبال، مریم آزمون از سمت مربیگری تیم ملی فوتبال زنان ایران برکنار شد و مرضیه جعفری جای او را در تیم ملی گرفت.
به گزارش فوتبالی، پس از عملکرد نه چندان مطلوب مریم آزمون در تیم ملی فوتبال زنان، فدراسیون فوتبال به دنبال جایگزین او رفت تا به وضعیت تیم ملی سامان بدهد. جایگزین مریم آزمون، مرضیه جعفری سرمربی خاتون بم بود. آزمون البته در کنار ناکامی های تیم های امید، نوجوانان، جوانان مردان که زیر نظر مستقیم هدایت الله ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال بودند، قرار گرفت و مشخص بود که برکناری او نزدیک است. در واقع مجید جلالی مدیرفنی فدراسیون فوتبال، روی این تیم هم نظارتی نداشت و همه چیز زیرنظر دبیرکل فدراسیون فوتبال قرار گرفته بود. در این گزارش به وضعیت سیاه و سفید مریم آزمون در تیم ملی پرداختهایم.
روزهای سفید:
یک: مهدی تاج به فدراسیون بازگشت و در اولین گام مریم آزمون را به عنوان سرمربی انتخاب کرد.
دو:تیم ملی فوتبال زنان ایران با برد مقابل میانمار به دور دوم انتخابی المپیک صعود کرد تا مریم آزمون تا همه توجهات به سمت مریم آزمون برود.
سه: تیم ملی به دور دوم انتخابی المپیک رفت و با دو شکست و یک تساوی حذف شد. البته منتقدان با او برخوردهای متفاوتی داشتند. برخی بازیهای تیم بانوان زیرنظر او را قابل قبول می دانستند و برخی هم به بازیهای تیم بانوان انتفاد داشتند و می گفتند تیم ملی فوتبال بانوان ایران، می تواند بهتر عمل کند اما در کل بازیها قابل قبول به نظر می رسید.
روزهای سیاه:
یک: بعد از مرحله دوم انتخابی تیم ملی به خوابی عمیق رفت و هفت ماه هیچ برنامهای نداشت. این در حالی بود که نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال که به جناح فکری ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال نزدیک بود، در مجمع رای نیاورد و مریم آزمون هم به عدم دیدار دوستانه و اردو اعتراضی نداشت چرا که دبیرکل فدراسیون فوتبال چنین تصمیماتی گرفته بود و این درحالی بود که او می توانست اعتراض کند. مجید جلالی هم به عنوان مدیرفنی فدراسیون فوتبال، از چیزی خبر نداشت!
دو: تیم ملی در بازیهای دوستانه که البته زیاد هم نبودند، شکست می خورد و در رنکینگ فیفا، روند نزولی را طی می کرد و همچنان هم طی می کند!
سه: دعوت از برخی بازیکنان و عدم دعوت از بعضی بازیکنان فشار عجیبی را به مریم آزمون آورد تا اینکه او بالاخره تسلیم شد و برخی از مغضوبین را دعوت کرد. او را به داشتن کینه شخصی هم متهم کردند هر چند معمولا سرمربی تیم ملی نباید کینه ای باشد.
چهار: در آخرین دیدار دوستانه ایران به وضوح نیمکت تنهای تیم ملی را میشد دید. کادر تیم ملی عملا دیگر هیچ پرستیژی نداشت و همه نگران بودند و این دستپخت عدم هماهنگی با مدیرفنی فدراسیون فوتبال و جزیره ای شدن بخش تیم های ملی در زیرمجموعه دبیرکل فدراسیون فوتبال بود.
پنج: مریم آزمون و کادرش دیگر بین بازیکنان هیچ مقبولیتی نداشتند و این موضوع به گوش فریده شجاعی رسید تا او با فشار به فدراسیون تصمیمات جدی بگیرد که در نهایت منجر به آمدن مرضیه جعفری و رفتن مریم آزمون شد.
شش: مریم آزمون در تیم ملی روزهای خوب و تلخی را سپری کرد اما بسیاری از تصمیماتش او را به پرتگاه برد. او در روزهای آخر کارش نه بازیکنان را کنار خود میدید، نه مربیان لیگ برتری با او همسو بودند و نه رسانهها از او حمایت میکردند تا به آخر خط برسد. شاید اگر به گذشته بازگردد خیلی از کارها را انجام ندهد اما خب دیگر، دیر شده است. البته او تنها به پرتگاه نرفت. کسانی او را به پرتگاه بردند که حالا برای ماندن روی صندلی خودشان، حاضرند هر کاری انجام دهند.
گزارش از میلاد میرحسینی/ پایگاه خبری فوتبالی