گزارش فنی/ بدنسازی آنلاین لالیگایی، همچنان بلای جان استقلال!

گزارش فنی/ بدنسازی آنلاین لالیگایی، همچنان بلای جان استقلال!

پایگاه خبری فوتبالی- بدنسازی پراشکال تیم استقلال در پیش فصل و ابتدای فصل، در کنار مشکلات پزشکی این تیم تاثیر پررنگی روی نتایج و عملکرد آبی‌ها داشته است. 

به گزارش فوتبالی، مصدومیت جدید محمدحسین مرادمند مدافع باتجربه استقلال پس از سلسله مصدومیت‌هایی که این بازیکن در طول فصل جاری تحمل کرد، پایانی بر کار او در لیگ ۲۴ شد و جالب است که این مصدومیت به خاطر یک جلسه تمرینی پرفشار پیش از بازی با هوادار رخ داده است.

موضوع مصدومیت‌های استقلال یک قصه پرغصه در فصل تلخ آبی‌ها بود که از چند جهت عملکرد و نتیجه گیری این تیم را تحت تاثیر قرار داد. به طوریکه می‌توان گفت اگر آبی های تهران، تا این حد درگیر مصدومیت نمی‌شدند شاید تغییرات مکرر نیمکت را هم به خود نمی دیدند.  

مصدومیت‌های پیاپی بازیکنانی مثل سلیمی، مرادمند، سیلوا، چشمی و... اولین عامل آشفتگی خط دفاعی این تیم بود و نه تنها ثبات و آمادگی را از فاز دفاعی استقلال گرفت بلکه در کنار مصدومیت‌های بازیکنانی مانند ماشاریپوف باعث شد تیم هیچ‌گاه ترکیب ثابت و مشخصی نداشته باشد و هر مربی که روی نیمکت نشست برای هربازی دغدغه چیدمان ۱۱ نفره را برای ورود به زمین مسابقه داشت! 

بدنسازی پرانتقاد پیش فصل استقلال در دوران جواد نکونام، که بارها توسط اعضای تیم به آن اشاره شده در کنار بدنسازی عجیب و غریب و تیم در طول فصل با عنوان بدنسازی آنلاین توسط مربی که گفته می‌شد یک بدنساز خبره در لالیگا بوده! (البته عکس آن ثابت شد) نه تنها زمینه ساز اصلی مصدومیت‌های پیاپی در استقلال است بلکه عامل اصلی ضعف فیزیکی تیم هم شده به طوریکه تیم استقلال حتی در یک نیمه هم توانایی دوندگی کافی را ندارد. 

از طرفی ضعف تیم پزشکی قبلی در ریکاوری و احیای بازیکنان مصدوم، باعث شد بازیکنانی مانند مهرداد محمدی هنوز هم از مصدومیت خود رنج ببرند. محمدی که قرار بود در اسفند سال گذشته به جمع سایر نفرات برگردد، در اردیبهشت سال جدید هم زمان بازگشت خود را نمی‌داند! 

همین موارد دست به دست هم دادند که استقلال به دلیل کمبود مهره، مجبور به استفاده از بازیکنان آکادمی شود. حتی گفته می‌شود کاکوتا هم با مصدومیت جذب شده و مسئولان تیم امیدوار بودند این بازیکن با رسیدن به آمادگی لازم از میانه راه عصای دست تیم باشد اما او نیز در نهایت به خاطر ضعف بدنی و نداشتن کارایی لازم دقیقا از میانه راه، جدا شد! شاید این توجیه که استقلال در فصل گذشته این مشکلات را نداشت پاسخی برای انتقادها از بدنسازی تیم باشد اما توجه به این نکته که تغییر سبک بازی تیم و ارائه فوتبال دونده و رو به جلو که از زمان موسیمانه شکل‌گرفت، به خوبی ضعف بدنی تیم را عیان کرد.

در مجموع استقلال در فصلی که گذشت ضربات زیاد و محکمی به خاطر ضعف بدنسازی و همچنین پزشکی خورد. به همین خاطر انتظار می‌رود مدیران باشگاه از حالا به فکر جذب تیم بدنسازی و پزشکی قوی و کاربلد باشند تا کادرفنی فصل آینده مشکلات و چالش‌های لیگ بیست و جهارم را تجربه نکند.

گزارش از سجاد بهی/ پایگاه خبری فوتبالی

1911