جنگ خونین تراکتور و فولاد؛ سه بازی و سه اخراجی!

جنگ خونین تراکتور و فولاد؛ سه بازی و سه اخراجی!

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا دیدارهای تراکتور و فولاد همیشه به شکلی کاملا خشن برگزار می‌شود.

به گزارش فوتبالی، تراکتور در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر مقابل فولاد قرار گرفت و با نتیجه دو بر یک از سد این تیم عبور کرد. شاگردان اسکوچیچ و گل‌محمدی فوتبال زیبا و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند و همین موضوع باعث شد این دیدار هم حاشیه داشته باشد و هم متن.

در جریان این مسابقه اما فولاد با یک بدشانسی بزرگ مواجه شد و آن هم اخراج موسی کولیبالی در دقیقه ۸۵ بود. شاید اگر اهوازی‌ها ۱۰ نفره نمی‌شدند می‌توانستند دست پر زمین مسابقه را ترک کنند اما به هرجهت این اتفاق رخ نداد.

جالب اینجاست که دیدارهای اخیر دو تیم همیشه اخراجی داشته و شاهد یک جنگ تمام‌عیار در طول ۹۰ دقیقه بوده‌ایم. در دیدار رفت دو تیم که با نتیجه دو بر یک به سود فولاد به پایان رسید، ایگور پوستنسکی با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد تا تراکتور در آن دیدار بازنده شود.

در تقابل برگشت دو تیم در لیگ بیست‌وسوم هم این اتفاق تکرار شد و این بار جفرسون باهیا در دقیقه ۷۸ با کارت قرمز زمین بازی را ترک کرد. مشخص است این بازی برای دو تیم تبدیل به یک جنگ مهم شده و برای همین شاهد تلفات زیادی در طول آن هستیم.