پایگاه خبری فوتبالی - رایان گیگز، اسطورهی منچستریونایتد، کریستیانو رونالدو را "بهترین" بازیکنی خواند که در این باشگاه با او همبازی بوده است؛ حتی با وجود اینکه او در ابتدا برای تطبیق با فوتبال انگلیس با مشکلاتی مواجه بود.
به گزارش فوتبالی، گیگز در جدیدترین قسمت برنامهی ریو میت، با همتیمی سابق خود، ریو فردیناند، دیدار کرد. پرافتخارترین بازیکن تاریخ لیگ برتر در تمجید از رونالدو بسیار پرشور بود اما اشاره کرد که این وینگر جوان در ابتدا با فیزیک و شدت فوتبال انگلیس مشکل داشت. گیگز ماجرایی را در تمرینات به یاد آورد که سر الکس فرگوسن او را به خاطر تکل سنگین روی رونالدو مورد انتقاد قرار داد و او را "بازیکنی خاص" نامید.
با این حال، به نظر میرسد که این سرمربی افسانهای همیشه اینقدر محافظهکار نبوده است. شاید برای قویتر کردن این وینگر مستعد، فرگوسن در تمرینات خطاهایی که روی رونالدو انجام میشد را سوت نمیزد، اگر تشخیص میداد که این بازیکن جوان بیش از حد توپ را لمس میکند. سرانجام، این روش برای رونالدو جواب داد و او از یک وینگر تکنیکی و نمایشی به ماشین گلزنی ثابتی تبدیل شد که در ۲۰ سال گذشته شاهد آن بودهایم. گیگز رونالدو را بهترین بازیکنی توصیف کرد که با او همبازی بوده و در پاسخ به اصرار فردیناند، تاثیر او را حتی بالاتر از تلاشهای الهامبخش اریک کانتونا دانست.
گیگز دربارهی رونالدو گفت: "او بهترین است. یادم میآید در یکی از بازیهای زمستانی با تمام سرعت به سمت او رفتم و تکل زدم و سرمربی عصبانی شد. گفتم، 'آقا این یک تکل بود'، و او گفت، 'میدانم، اما مراقب باش. او بازیکن خاصی است".
او افزود: "سال اول برایش سخت بود، اما هرچه بیشتر فکر میکنم، و تو هم دیدی، بیشتر در تمرینات، جایی که اگر بیش از حد توپ را لمس میکرد، لگد میخورد. سرمربی خطا نمیگرفت".
وقتی از گیگز پرسیده شد که آیا سرمربی به طور خاص از بازیکنان باتجربهتر خواسته بود که رونالدو را قویتر کنند، او پاسخ داد: "فکر نمیکنم نیازی بود. فکر میکنم ما قبلا این کار را انجام داده بودیم".
رونالدو، این روزها در عربستان سعودی و در تیم النصر توپ میزند و بازی بعدی او روز شنبه در لیگ قهرمانان آسیا مقابل یوکوهاما اف. مارینوس خواهد بود.