وقتی باخت نساجی برای ساکت مهم نبود!

وقتی باخت نساجی برای ساکت مهم نبود!

پایگاه خبری فوتبالی- انتشار ویدیویی از زمان خوش و بش سرمربیان دو تیم نساجی و گل‌گهر برای ساکت الهامی دردسرساز شده است.

به گزارش فوتبالی، نساجی که حال و روز خوشی لیگ برتر ندارد و شانس اصلی سقوط به لیگ یک در کنار هوادار محسوب می‌شود؛ در بازی جام حذفی هم نتوانست کاری از پیش ببرد و با نتیجه سه بر یک مقابل میهمانش گل‌گهر شکست خورد و از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

اما انتشار ویدیویی از لحظه خوش و بش ساکت الهامی با مهدی تارتار پیش از آغاز بازی نساجی و گل گهر، باعث ایجاد یک حاشیه جدید برای سرمربی نساجی شده است؛ جایی که الهامی به تارتار می‌گوید این مسابقه، تنها دیداری است که برایش اصلا مهم نیست و حتی جان بچه‌هایش را هم قسم می‌خورد و در ادامه به سرمربی گل‌گهر می‌گوید حالا می‌بینی!

موضوعی که باعث شده تا ساکت الهامی شدیداً مورد انتقاد قرار بگیرد چرا که نساجی در خانه و در برابر هواداران خودی برابر گل‌گهر بازی می‌کرد و طبیعتاً اینکه نتیجه برای سرمربی مهم نباشد، موضوعی حرفه‌ای نیست.

البته هواداران نساجی به دلیل سقوط احتمالی این تیم به لیگ دسته یک، پیش از بازی و حتی حین مسابقه و پس از بازی هم شعارهای تندی علیه بازیکنان و شخص ساکت الهامی سر دادند تا سرمربی‌ای که تنها جام قهرمانی تاریخ نساجی را به دست آورده، این روزها کمترین میزان محبوبیت را در شهر خسته داشته باشد.