مدیرعامل آلومینیوم: یکی از حسرت‌های ما بُردن استقلال است!

مدیرعامل آلومینیوم: یکی از حسرت‌های ما بُردن استقلال است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک نظر جالبی درباره بازی بعدی تیمش دارد. 

به گزارش فوتبالی، استقلال و آلومینیوم در حالی جمعه این هفته به مصاف یکدیگر می‌روند که باشگاه اراکی تا امروز، موفق به شکست دادن استقلال نشده است.

محمد رجاییان درباره این موضوع به خبرنگار فوتبالی می‌گوید:" استقلال خوشبختانه یا متاسفانه وقتی با تیم ما بازی دارد تمام بازیکنانش را در اختیار دارد و شرایط تیمش هم خوب و نرمال است. در واقع برای باشگاه آلومینیوم بُردن استقلال حسرت شده است. هم من عنوان مدیرعامل و هم کادرفنی و بازیکنان و هواداران تیم اصرار دارند که این اتفاق بیفتد. استقلال و پرسپولیس، در بحران هم باشند باز هم تیم‌های قابل احترامی هستند‌ و بُردن این دو تیم همیشه سخت بوده است."

طبق برخی اخبار غیررسمی برخی بازیکنان آلومینیوم در تیررس چند باشگاه قرار دارند. موضوعی که رجاییان هم آن را تایید می‌کند:" چند پیشنهاد رسمی را برای شش بازیکن تیممان دریافت کرده‌ایم. مجتبی حسینی هم به جز تیم امید از چند تیم باشگاهی پیشنهاد داشته است. با توجه به وضعیت نامشخصی که باشگاه ما دارد و اینکه هنوز فصل تمام نشده، تکلیف این بازیکنان مشخص نیست و فعلا باید صبر کنیم."

سوال آخر ما از رجاییان درباره وضعیت آلومینیوم برای فصل آینده است. او می‌گوید:" فعلا شرایط باشگاه مشخص نیست و در حال بررسی است. استاندار و نماینده مجلس قول‌هایی داده‌اند‌. امیدوارم بتوانند به باشگاه ما کمک کنند تا تیم آلومینیوم منحل نشود‌."