محسن فروزان و تراکتور؛ چه دیدار پرحاشیه‌ای!

محسن فروزان و تراکتور؛ چه دیدار پرحاشیه‌ای!

پایگاه خبری فوتبالی- رویارویی محسن فروزان با تراکتور یک ملاقات خاص و پر از خاطرات پرحاشیه است.

به گزارش فوتبالی، تراکتور این هفته باید در قزوین به مصاف شمس آذر برود و در صورتی که سپاهان در بازی همزمان نتواند گل‌گهر را در اصفهان شکست دهد، تی‌تی‌ها با برد احتمالی در قزوین حتی می‌توانند عنوان قهرمانی را از آن خود کنند.

اما تراکتور برای برنده شدن باید گل بزند و درون دروازه تیم رقیب سدی به نام محسن فروزان حضور دارد. دروازه‌بانی که سابقه دو مقطع بازی در تراکتور را داراست که البته مقطع دوم با حواشی زیادی برای این سنگربان همراه بود.

فروزان مقطع اول حضورش در تراکتور را در دوران غیرخصوصی این تیم سپری کرد و در مقطع دوم زمان زمامداری محمدرضا زنوزی به تراکتور پیوست. این دروازه‌بان که دروازه‌بان اصلی تراکتور بود و محمدرضا اخباری ذخیره او محسوب می‌شد، در اواخر با حواشی بسیار زیادی مواجه شد.

داستان از شکست تراکتور به سپیدرود در رشت شروع شد. باختی که باعث شد فروزان سوژه انواع و اقسام اتهامات شود. و از جمع تی‌تی‌ها کنار گذاشته شود. البته اتهام شرط‌بندی به فروزان هرگز ثابت نشد اما این بازیکن روزهای سختی را در آن ایام پشت سر گذاشت و حتی کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال هم او را محروم کرد.

حالا باید دید فروزان در برابر مهاجمین تراکتور که بهترین تیم هجومی لیگ تا به الان بوده‌اند چه عملکردی خواهد داشت و آیا می‌تواند برای تیمی که در راه قهرمانی تلاش می‌کند، دردسرساز باشد یا نه.