برباد رفتن رویاهای اینتر در یک هفته

برباد رفتن رویاهای اینتر در یک هفته



پایگاه خبری فوتبالی - اینتر  در بک بازی خانگی مقابل آ اس رم با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و صدرجدول را از دست داد.

به گزارش فوتبالی، یک شنبه عصر از هفته سی و چهارم سری آ ، تیم های اینتز و آ اس رم به مصاف هم رفتند. این بازی برای نراتز‌زی اهمیت خاصی داشت، چون شاگردان سیمونه اینزاگی در کورس قهرمانی تنگاتنگی با ناپولی قرار داشتند و نباید امتیازی از دست می دا‌دند. همچنین نراتزوری در هفته گذشته در کوپا ایتالیا توسط میلان حذف شد و شانس ۳گانه کردن را از دست داد، اما اصلا دوست نداشت که در سری آ هم عقب بیافتد.

در نیمه اول اینتر از نظر مالکیت توپ تیم برتر میدان بود، اما جالوروسی موقعیت های بسیار خطرناکی روی دروازه زومر خلق کرد. در دقیقه ۱۵ بنجامین پاوارد مدافع فرانسوی اینتر مصدوم شد و احتمالا بازی حساس با بارسلونا را از دست بدهد. سپس در دقیقه ۲۲ سوله موفق شد گل اول رم را وارد دروازه اینتر کند.

در نیمه دوم اینتر تلاش زیادی انجام داد تا در مقابل چشمان هوادارانش در چنین بازی مهمی شکست نخورد. آن ها فرصت‌های زیادی ایجاد کردند اما نتوانستند هیچ بهره ای ببرند تا در نهایت، اینتر با حساب یک بر صفر بازنده شود و حالا ناپولی می تواند با برد در بازی امشب، اختلاف ۳ امتیازی با اینتر ایجاد کند.

مهدی طارمی در این دیدار یک دقیقه هم بازی نکرد.