پایگاه خبری فوتبالی - روبن آموریم سرمربی پرتغالی معتقد است که منچستریونایتد شایسته پیروزی در بازی با بورنموث بود.
به گزارش فوتبالی، عصر امروز تیم های تیم های منچستریونایتد و بورنموث از رقابت های لیگ برتر انگلیس به میدان رفتند. این بازی تا ثانیه های پایانی با نتیجه یک بر صفر به سود بورنموث در جریان بود که در لحظات پایانی، راسموس هویلوند موفق شد گل تساوی شیاطین سرخ را به ثمر برساند. این هشتمین گل هویلوند در 45 بازی در این فصل بود.
بعد از پایان بازی، روبن آموریم به خبرنگاران گفت: "گلزنی برای مهاجمان بسیار مهم و حیاتی است. اما وقتی ما به عنوان یک مهاجم به بازی نگاه می کنیم، همیشه گلزنی مهم نیست. البته که گل امروز می تواند اعتماد به نفس هویلوند را افزایش دهد، اما بازیی بعدی یک تاریخ جدید است و باید با آمادگی کامل به سراغش برویم."
"فکر می کنم شایسته این پیروزی بودیم. در نیمه اول به خاطر پرس از بالای بورنموث سختی زیادی کشیدیم، اما موقعیت های خوبی ایجاد کردیم. شانس های خوبی در محوطه جریمه بورنموث داشتیم، اما گل زدن برای ما سخت به نظر می رسد. به هر حال از تلاش بازیکنان در این بازی راضی هستم. اما ما یک امتیاز را به دست نیاوردیم، بلکه 2 امتیاز از دست دادیم."