پایگاه خبری فوتبالی- مشخص نیست دیدار تیمهای تراکتور و نساجی به چه صورت در تبریز برگزار خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، باتوجه به اینکه تراکتور نیاز به چهار امتیاز دیگر تا قطعی کردن قهرمانی دارد، پیشبینی میشود آخرین بازی خانگی این تیم که هفته بیست و نهم مقابل نساجی خواهد بود، تبدیل به یک بازی خاص و احتمالا مسابقه قهرمانی تیتیها شود.
شنیده میشود که هواداران تراکتوری قصد دارند ورزشگاه یادگار امام (ره) را پرجمعیتتر از همیشه کنند و حتی احتمال دارد همانند سالهای دور شاهد چادرزنی در شب بازی با نساجی در نزدیکی ورزشگاه باشیم.
اما حضور تماشاگران در این مسابقه باتوجه به حکم کمیته استیناف تبدیل به ابهام بزرگی شده چرا که باتوجه به حکم این کمیته در واکنش به اتفاقات بازی نساجی و تراکتور در قائمشهر، دو دیدار بعدی دو تیم باید بدون حضور تماشاگران انجام شود.
در واقع ابتدا کمیته انضباطی رای به برگزاری بازی با ظرفیت پنجاه درصدی و با حضور بانوان داد اما کمیته استیناف معتقد بود آرا نباید جنسیتی شود و دو دیدار آتی دو تیم را بدون تماشاگران خانم و آقا اعلام کرد.
جالب اینکه سعید مظفریزاده در زمان اعلام حکم توسط کمیته انضباطی گفته بود رای برای بازیهای دو تیم در فصل بعدی است اما مدیرعامل تراکتور در مصاحبه جدید خود گفته طبق حکم کمیته استیناف بازی باید با ظرفیت پنجاه درصدی تماشاگران برگزار شود که البته این صحبت، با حکم کمیته استیناف متفاوت است.
نکته قابل توجه اینکه تقریباً همگان میدانند امکان برگزاری چنین مسابقهای در تبریز با نصف ظرفیت ورزشگاه نیست و بر همین اساس گفته میشود تراکتور به دنبال رایزنی با فدراسیون برای لغو این حکم است که در این صورت قاطعیت احکام فدراسیون زیر سوال خواهد رفت و موجب اعتراض سایر تیمها خواهد شد.
اما حکم انضباطی صادر شده هم بیایراد نیست. در نظر بگیرید در صورت بقای نساجی در لیگ برتر، بازی رفت دو تیم برای فصل بعد هم در تبریز باشد؛ حال باید دو بازی پشت سر هم دو تیم در تبریز بدون تماشاگر شود؟ یا اینکه یک بازی در میان محرومیت اعمال شود؟
و یا اگر نساجی به لیگ یک سقوط کرد، در این صورت نصف محرومیت اعمال شده و نصف دیگر آن باید به زمان بازگشت نساجی به لیگ برتر موکول گردد؟
اینها سوالاتی است که درباره سرنوشت آخرین بازی خانگی تراکتور در این فصل وجود دارد و البته که گفته میشود شاید فردا کمیته استیناف فدراسیون تصمیم جدیدی درباره این بازی بگیرد و باید منتظر ماند و دید که فردا خبر جدیدی در این زمینه منتشر خواهد شد یا نه.
1997