گلاره ناظمی: امیدوارم داور فینال جام ملت‌ها نباشم

گلاره ناظمی: امیدوارم داور فینال جام ملت‌ها نباشم

پایگاه خبری فوتبالی- جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از پانزدهم اردیبهشت ماه در چین آغاز می‌شود و از ایران سه داور در این مسابقات حضور خواهند داشت.

به گزارش فوتبالی، تا چند روز دیگر سومین دوره جام ملت‌های فوتسال زنان در آسیا آغاز می‌شود و تیم ملی فوتسال ایران هم برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش به این مسابقات می‌رود. اما به جز تیم ملی، ایران سه داور هم در این مسابقات دارد که از این لحاظ جزو کشورهایی است که بیشترین تعداد داور را به مسابقات اعزام کرده است. به همین منظور گفت‌و‌گویی را با گلاره ناظمی داور بین المللی فوتسال ایران که حالا قرار است دومین تجربه خود را در مسابقات آسیایی پست سر بگذارد انجام دادیم.

اینکه دوباره مسابقات فوتسال خانم‌های آسیا برگزار می‌شود حس خیلی خوبی است

در رابطه با اینکه برای مسابقات جام ملت‌های آسیا چه احساسی داریم خب این تجربه دومی هست که من به عنوان داور حضور دارم که جام ملت‌ها بعد از شش سال فکر می‌کنم قرار است برگزار شود. اینکه مسابقات زنان برگزار می‌شود، اینکه فوتسال خانم ها برگزار می‌شود خیلی حس خوبی است و اینکه امیدواریم ادامه دار باشد و AFC این هزینه را همیشه برای بانوان انجام دهد و فقط در مسابقات آقایان متمرکز نباشد و ما بتوانیم مسابقات آسیایی و به دنبال آن مسابقات جام باشگاه‌ها را برای بانوان داشته باشیم چون فکر می‌کنم که تیم‌های باشگاهی ما و فوتسال ما هم این پتانسیل را دارند که بتوانند نماینده‌ای مثل در مسابقات باشگاهی داشته باشند و فکر می کنم در این مساله مثل فوتبال ما پیشرو و پیش‌قدم هم خواهیم بود. 

حضور سه داور سطح کیفی داوران ما را نشان می‌دهد

با توجه به اینکه ما سه داور از ایران هستیم، قطعا این سطح کیفی داوران ما را نشان می‌دهد که از نظر تعداد سهیمه که در لیست بین المللی است تعدادمان جزو بیشترین تعداد سهیمه، مثل تعداد داوران کشورهای ژاپن و چین است و نسبت به سایر کشورهای حوزه خلیج فارس که تازه چند سالی است که به داوری بین المللی و AFC وارد شدند بیشتر است. چه ما و چه قبل از ما داورانی در AFC همکاری می‌کردند که ید طولایی در داوری داشته‌اند که این نشان از توانایی و کیفیت و پیشرو بودن و قدمت داوری زنان ما چه در فوتبال و چه در فوتسال دارد که باعث خرسندی و خوشحالی است. 

امیدوارم شاهد حضورمان در فینال نباشیم

در مورد حضور داوران ما در فینال مسابقات امیدوارم که واقعا این اتفاق رخ ندهد و تیم ملی ما با توجه به این که قهرمان آسیا است باید از عنوان قهرمانی خودش دفاع کند و امیدوارم که به هیچ عنوان شاهد حضورمان در فینال نباشیم و برای موفقیت تیم ملی‌مان در فینال دست بزنیم و تشویق کنیم. امیدواریم که بتوانیم هم ما داوران و هم تیم‌ ملی جشن قهرمانی را در کنار هم و باهم دیگر بگیریم. 

قطعا داوران ما در جام جهانی زنان حضور دارند

قطعا داوران ما در جام جهانی زنان حضور خواهند داشت چون با توجه به سطح فوتسال و سطح داوری پیش بینی می‌شود که در جام جهانی قطعا داوران ما حضور داشته باشند. حالا اینکه بر‌چه اساسی و به چه تعدادی و به چه صورتی گزینش می‌شوند را AFC تصمیم گیری و نفرات را اعلام می‌کند و در نهایت ما مسابقات جام جهانی فوتسال فیلیپین را که قطعا مسابقات بسیار بزرگی هست و برای اولین بار برگزار می‌شود را انشاالله با حضور قدرتمند تیم ملی ایران و نمایندگان داوران پیش رو خواهیم داشت.

گفت‌و‌گو از میلاد میر/ پایگاه خبری فوتبالی