پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا در این مقطع از فصل یک نقطه ضعف دارد که هانس دیتر فلیک سرمربی آلمانی بارسلونا باید پیش از رویارویی با اینتر آن را رفع کند.
به گزارش فوتبالی ، فردا شب (چهارشنبه) از ساعت 22:30 به وقت ایران قرار است که در دور رفت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، اینتر و بارسلونا به مصاف هم بروند و باید دید که در این بازی چه اتفاقاتی رخ می دهد و در نهایت کدام تیم موفق می شود که نتیجه مطلوب و دلخواه خود را به دست بیاورد.
نقطه ضعف بارسلونا آن جایی است که این تیم در شش بازی اخیر، سه گل از روی نقطه کرنر دریافت کرده است. در حقیقت مشخص است که یکی از روش های گل زدن به بارسلونا، استفاده از ضربه های کرنر است و سیمونه اینزاگی سرمربی اینتر می تواند این قضیه را مورد توجه قرار بدهد.
نکته ای که می تواند برای بارسلونا آزار دهنده باشد این است که اینتر روی ضربه های کرنر یک تیم توانمند است. در حقیقت اینتر هر دو گل خود را به بایرن مونیخ در تساوی دو بر دو که موجب صعود این تیم به نیمه نهایی شد، از روی نقطه کرنر به ثمر رساند.