قابل توجه مدیران ایرانی؛ رییس الهلال استعفا داد!

قابل توجه مدیران ایرانی؛ رییس الهلال استعفا داد!

پایگاه خبری فوتبالی- رییس باشگاه الهلال پس از ناکامی در رسیدن به فینال لیگ نخبگان آسیا استعفا داد.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته در اولین بازی از مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا تیم الاهلی عربستان موفق شد دیگر تیم عربستانی یعنی الهلال را با نتیجه 3 بر یک شکست بدهد و به فینال مسابقات راه پیدا کند.

این شکست برای الهلال یک ناکامی بزرگ محسوب می‌شد. چرا که فصل ناامید کننده این تیم را تکمیل کرد. الهلال در این فصل در جام حذفی یا همان کینگ‌کاپ، حتی به مرحله نیمه‌نهایی هم نرسید. 

در لیگ برتر سعودی هم در فاصله 5 هفته تا پایان فصل، با 6 امتیاز کمتر از الاتحاد در رده دوم قرار دارد و عملا رقابت قهرمانی در لیگ را هم به یاران کریم بنزما واگذار کرده است. دیشب هم که در نیمه نهایی لیگ نخبگان به رقیب دیرینه‌اش باخت و در رسیدن به فینال ناکام ماند.

اما ساعتی پیش خبر جالبی درباره باشگاه الهلال منتشر شد. پس از شکست سه بر یک الهلال مقابل الاهلی عربستان در نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا، فهد بن نافل، رییس باشگاه الهلال که از محبوبیت ویژهای هم بین طرفداران این تیم برخوردار است، پس از عذرخواهی از هواداران الهلال، از سمتش استعفا کرده است.

با توجه به محبوبیتی که فهد بن نافل نزد هواداران الهلال دارد کمتر کسی منتظر استعفای او بود اما ظاهرا با نتایجی که الهلال در این فصل گرفته است فهد بن نافل تصمیم به استعفا گرفته است تا بیشتر از این نزد هواداران الهلال سرافکنده نشود.

حالا بد نیست این خبر را با برخی مدیران باشگاه‌های ایرانی مقایسه کنید که تیمها را تا مرز سقوط می‌برند اما نه تنها خبری از استعفا نیست، بلکه به فکر ماندن فصل بعد هم می‌افتند!  در فوتبال ایران مدیران با وجود رکوردشکنی در ناکامی به دنبال نقشه‌هایی هستند تا بتوانند هواداران‌ تیم‌ها را فریب بدهند و باز هم در باشگاه بمانند. در چنین وضعیتی طبیعی است که چنین فاصله‌‌ای بین باشگاه‌های ایران و عربستان ایجاد شود.