پایگاه خبری فوتبالی - مارکوس تورام و الساندرو باستونی 2 ستاره اینتر نظر متفاوتی درباره لامین یامال ستاره بارسلونا دارند که امشب واقعاً عملکرد درخشانی از خودش به جای گذاشت.
به گزارش فوتبالی، چهارشنبه شب اگر لامین یامال در ترکیب بارسلونا نبود، ممکن بود روند بازی طور دیگری پیش برود. در ورزشگاه مونتجوییک، بارسا از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان اینتر بود و در همان اول کار 2-0 عقب افتاد. در حالی که بسیاری فکر می کردند بارسلونا دچار شوک عجیبی شده و بازگشت برایش بسیار سخت است، اما لامین یامال ستاره 17 ساله خیلی سریع گل اول را زد و چند دقیقه بعد می توانست گل دوم را بزند، اما ضربه اش به تیرک خورد. به هر حال یامال خیلی مدافعان اینتر را اذیت کرد و در پایان این بازی با تساوی 3-3 خاتمه یافت.
مارکوس تورام مهاجم فرانسوی اینتر بعد از بازی گفت: "لامین یامال بهترین وینگر و بازیکن دنیا نیست. بهترین بازیکن دنیا فرانسوی است و همچنین دومین بازیکن برتر دنیا هم فرانسوی است و سپس یامال در رده سوم قرار می گیرد. بهترین های دنیا، عثمان دمبله و کیلیان امباپه هستند."
اما باستونی مدافع ایتالیایی اینتر نظر دیگری دارد و گفت: "لامین بهترین وینگر دنیاست. وقتی کسی چنین کاری انجام می دهد، شما فقط باید او را تحسین کنید."