با فراهم شدن زیرساخت‌ها، هوادار به گرگان منتقل می‌شود

با فراهم شدن زیرساخت‌ها، هوادار به گرگان منتقل می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌ها تیم هوادار را به گرگان انتقال پیدا می‌کند تا شهر گرگان در لیگ یک فوتبال تیمداری کند.

به گزارش فوتبالی، حیدر آسیابی امروز در جمع خبرنگاران در خصوص حمایت از ورزش در استان گلستان اظهار کرد: در ورزش هم از تیم‌های مختلف حمایت کردیم و اگر این حمایت‌ها از تیم بسکتبال گرگان انجام نمی‌شد این تیم امسال در لیگ نبود.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: گرگان پایتخت بسکتبال ایران است و طرفداران زیادی در این شهر دارد و با ورود دستگاه قضایی توانستیم این تیم را حفظ کنیم. در والیبال نیز از تیم‌های پاس گرگان و شهرداری گنبد نیز حمایت کردیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سرمایه‌گذار پروژه بازارموزه هفت شهر مالک باشگاه هوادار تهران است، برای سال بعد تعهد دادند با فراهم شدن زیرساخت‌ها این تیم را به گرگان انتقال دهند تا شهر گرگان در لیگ یک فوتبال تیمداری کند.

آسیابی عنوان کرد: با مدیرکل ورزش و جوانان استان تماس گرفتیم و صحبت کردیم؛ عملا شرایط تیمداری گرگان با حمایت قضایی فراهم است.