واکنش پسر رییس‌جمهور به قهرمانی تراکتور؛ تبریک به هواداران!

واکنش پسر رییس‌جمهور به قهرمانی تراکتور؛ تبریک به هواداران!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی پزشکیان با انتشار یک استوری اینستاگرامی قهرمانی تراکتور را تبریک گفت.

به گزارش فوتبالی، باشگاه تراکتور که پیش از این با نام تراکتورسازی در فوتبال ایران فعالیت می‌کرد، 5 سال پس از تغییر نام به تراکتور در تیرماه 98، برای اولین بار در تاریخ 55 ساله‌اش توانست در یک لیگ سراسری قهرمان شود.

قرمزهای تبریز در دیداری حساس برابر شمس‌آذر قزوین با نتیجه چهار بر صفر پیروز شدند و سپاهان هم با یک باخت بدموقع برابر گل‌گهر، قهرمانی را تقدیم تراکتور کردند.

پسر مسعود پزشکیان، یعنی مهدی پزشکیان علاقه زیادی به تراکتور دارد و البته که طرفداری او از تراکتور، مربوط به سالها قبل است. او یکی از اولین کسانی است که قهرمانی تیم محبوبش را تبریک گفته است. تبریک او به عنوان پسر رئیس جمهور، مورد توجه فضای مجازی هم قرار گرفته است.

مهدی پزشکیان که متولد تبریز است، پس از قهرمانی تراکتور در لیگ بیست‌وچهارم با انتشار یک استوری اینستاگرامی به این قهرمانی واکنش داد و نوشت: “تبریک به این هواداران باغیرت و تشکر از کادر فنی و سرمربی”.