آمار عجیب؛ هشتمین «پنالتی – گل» فصل برای استقلال

آمار عجیب؛ هشتمین «پنالتی – گل» فصل برای استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل، صاحب پنالتی‌های نسبتا زیادی شده است.

به گزارش فوتبالی، استقلال در دقیقه 31 با ضربه پنالتی رامین رضائیان از مهمانش آلومینیوم اراک پیش افتاد. این پنالتی به دنبال ارسال محمدحسین اسلامی و برخورد توپ به دست بهرام گودرزی به سود استقلال اعلام شد. ضربه را رامین رضائیان محکم به گوشه سمت چپ دروازه خلیفه زد و واکنش خوب دروازه‌بان جوان آلومینیوم هم مانع گل شدن توپ نشد.

این هشتمین ضربه پنالتی بود که در این فصل به سود استقلال اعلام شد. از این 8 پنالتی، 7 ضربه را رامین رضائیان تبدیل به گل کرد و یک پنالتی را هم جلال‌الدین ماشاریپوف در غیاب رضائیان زد و گل کرد.

استقلال تا لحظه زدن این گل، 25 گل زده بود که 8 گل از این 25 گل از روی نقطه پنالتی بوده است. یعنی تقریبا یک سوم کل گل‌های این تیم. داوران در این فصل بیشترین پنالتی را برای استقلال اعلام کرده‌اند. بعد از استقلال، ملوان با 7 پنالتی از این نظر دوم است و سپاهان و پرسپولیس با 6 و 5 پنالتی در رده‌های بعدی قرار دارند.

عجیب‌ترین نکته درباره ضربات پنالتی هم به تراکتور مربوط می‌شود. صدرنشین لیگ و مدعی اول قهرمانی که 47 گل هم زده، در طول این فصل حتی صاحب یک پنالتی هم نشده است! البته واقعیت این است که به شکلی عجیب تقریبا هیچ خطای مشکوک به پنالتی هم برای این تیم در محوطه جریمه حریفان رخ نداده است. مشکوک‌ترین صحنه مربوط به بازی این تیم مقابل سپاهان در تبریز بود که تراکتوری‌ها معتقد بودند روی مهدی ترابی خطای پنالتی انجام شده اما داور بازی اعتقادی به پنالتی نداشت.