پایگاه خبری فوتبالی - در پی سقوط قطعی باشگاه وایادولید به دسته پایینتر، ناهار سنتی قبل از مسابقه امشب بین مدیران بارسلونا و وایادولید، برگزار نخواهد شد و این تصمیم به دلیل غیبت رونالدو نازاریو، مالک باشگاه وایادولید، اتخاذ شده است.
به گزارش فوتبالی ، رونالدو نازاریو، اسطوره برزیلی دنیای فوتبال، به دلیل سوءمدیریت و عملکرد ضعیف در دوران مالکیتش، با انتقادات شدید هواداران وایادولید روبرو است. سقوط تیم به دسته پایینتر، خشم هواداران را برانگیخته و فشار زیادی بر رونالدو وارد کرده است.
به همین دلیل، رونالدو در این دیدار حضور نخواهد داشت و ناهار سنتی که معمولا قبل از مسابقات بین دو تیم برگزار میشد، لغو شده است. تنها جلسه رسمی بین مدیران دو باشگاه، جلسهای کوتاه در ورزشگاه، یک ساعت قبل از شروع مسابقه خواهد بود.
این جلسه بدون هیچگونه پروتکل یا رویداد اجتماعی خارج از بازی برگزار خواهد شد. این تصمیم نشاندهنده فضای پرتنش و نارضایتی حاکم بر باشگاه وایادولید است.
گفتنی است که رونالدو نازاریو با فروش سهام خود در باشگاه رئال وایادولید با مبلغی حدود 40 میلیون یورو موافقت کرده است و به زودی دوران مالکیت او در این باشگاه به پایان می رسد.
دیدار بارسلونا و رئال وایادولید امشب در چهارچوب هفته سی و چهارم از رقابت های لالیگا، در ساعت 22:30 به وقت ایران به میزبانی وایادولید برگزار می شود.