برگزاری لیگ برتر زیر خرابه‌های آزادی!

برگزاری لیگ برتر زیر خرابه‌های آزادی!

پایگاه خبری فوتبالی- مسابقات دو تیم استقلال و پرسپولیس در حالی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود که برخی سکوها تبدیل به مخروبه شده‌ و باید بازسازی شوند. 

به گزارش فوتبالی، در پایان فصل گذشته اعلام شد ورزشگاه آزادی باید به طور اساسی بازسازی شود و به احتمال فراوان تا پایان نیم‌فصل برگزاری بازی‌ها در آن امکان پذیر نیست‌. 

استقلال و پرسپولیس از ابتدای فصل جاری برای میزبانی از حریفان خود ناچار به کوچ به قزوین و اراک شدند، تا اینکه در نهایت زمستان ۱۴۰۳ با پایان تعمیرات ورزشگاه آزادی سرخابی‌ها به خانه خود بازگشتند. البته پیش از  پایان بازسازی آزادی با تاکید علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران اعلام شده بود که دو تیم تنها در دیدار‌های مهم خانگی می توانند از حریفان خود در این استادیوم میزبانی کنند و سایر مسابقات خانگی‌شان باید در زمین تختی برگزار شود. اما نکته تاسف برانگیز ماجرا این است که  ورزشگاه تختی نیز چندان شرایط مناسبی ندارد و نیاز به تعمیرات اساسی دارد. 

حالا در آستانه پایان این فصل جنجالی و خبر ساز، استقلال و پرسپولیس در حالی مسابقات خود را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کنند که بخشی از سکوها عملا مخروبه شده‌ و چهره این ورزشگاه را نازیبا کرده‌ است، حتی در بازی شب گذشته استقلال و آلومینیوم عکاس فوتبالی تصویری را ثبت کرده‌ که در آن ماشین آلات سنگین ساخت و ساز در قسمتی از سکوها قرار دارد.

در واقع به جز ورزشگاه آزادی که اصلی‌ترین مکان برگزاری بازی‌های فوتبال در ایران است، دیگر ورزشگاه‌ها هم شرایط مساعدی ندارند و در همین فصل بارها تیم‌ها وادار به کوچ شدند. مسئله زمین و استادیوم استاندارد، نه تنها یک مشکل بلکه دیگر تبدیل به معضلی برای فوتبال ایران شده است که با روند فعلی انتظار می‌رود همچنان مشکلات زیرساختی پا برجا مانده و از طرفی تیم‌ها در خارج از ورزشگاه خانگی‌شان میزبان حریفان باشند. 

با این وجود باید دید با اتمام فصل، بازسازی ورزشگاه آزادی چگونه پیش می‌رود و آیا در شروع فصل جدید، تنها ورزشگاه بزرگ ایران در دسترس خواهد بود یا نه.