پایگاه خبری فوتبالی- میلاد کر بازیکن ترکمنی تراکتور، نمایش خوبی در روز محرومیت شجاع خلیلزاده در ترکیب تراکتور داشت.
به گزارش فوتبالی، ترکیب تراکتور در بازی برابر شمس آذر قزوین باتوجه به محرومیت شجاع خلیلزاده ناگزیر به انجام تغییر بود اما دراگان اسکوچیچ در تصمیمی غیرمنتظره از یک مدافع جوان به جای کاپیتان تیمش استفاده کرده بود.
در شرایطی که به نظر میرسید عارف غلامی و یا علیرضا آرتا زوج عارف آقاسی در مرکز دفاعی تراکتور باشند، اسکوچیچ از میلاد کر در ترکیب ابتدایی استفاده کرده بود تا این مدافع ۲۱ ساله نخستین بازی لیگ برتری فصل خود را انجام دهد.
کر اما در این مسابقه نمایش مطلوبی از خود ارائه کرد تا حتی مورد تحسین رسانه رسمی باشگاه تراکتور هم قرار بگیرد. مدافعی که در کلین شیت تیمش در قزوین هم تاثیر خود را نشان داد.
در نهایت باید گفت میلاد کر در دیداری رویایی که تراکتور موفق شد قهرمانی خود در لیگ برتر را قطعی کند، نخستین بازی فصل خود را انجام داد و نمایش وی باعث شد تا جای خالی کاپیتان پرشورها به چشم نیاید.
1997