مرکاتو هم وارد شد؛ ماتزاری از استقلال استقبال می‌کند!

مرکاتو هم وارد شد؛ ماتزاری از استقلال استقبال می‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی- هر روز اخبار جدیدی در مورد والتر ماتزاری در سراسر جهان مخابره می‌شود.

به گزارش فوتبالی، استقلال این روزها حواشی زیادی را پشت سر می‌گذارد و یکی از این موضوعات انتخاب سرمربی جدید است.

علی تاجرنیا طی روزهای اخیر شدیدا به دنبال توافق با والتر ماتزاری بوده و طبق شنیده‌ها، سرمربی ایتالیایی به عقد قرارداد بسیار نزدیک است.

برخی رسانه‌های ایتالیایی و حتی خبرنگارهای مطرح این کشور خبر از توافق ماتزاری با استقلال داده‌اند اما هنوز قرارداد رسمی امضا نشده و اختلاف عقیده بین مدیران استقلال، انفجار این بمب را به تعویق انداخته است.

رسانه توتومرکاتو که در ایتالیا مخاطبان زیادی دارد طی گزارشی روند مذاکرات استقلال و ماتزاری را اینگونه شرح داده است:

“طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، مذاکراتی پیشرفته میان این مربی و باشگاه استقلال تهران در جریان است. دو طرف در حال مذاکره برای عقد قراردادی یک‌ساله هستند، هرچند هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است.

باشگاه استقلال که از نتایج این فصل خود رضایت ندارد، تصمیم دارد با جذب یک مربی دارای تجربه بین‌المللی، روندی تازه را آغاز کند و بار دیگر به مدعی قهرمانی در لیگ برتر ایران تبدیل شود. ماتزاری از ایده بازگشت به عرصه مربی‌گری در خارج از ایتالیا استقبال کرده و چالش حضور در فوتبال ایران را فرصتی جالب برای بازگرداندن استقلال به روزهای اوج و فتح جام‌ها می‌داند”.

حالا باید دید چه زمانی قرارداد ماتزاری با استقلال رسمی می‌شود و آیا این سرمربی ایتالیایی می‌تواند منجی استقلال در فصل آینده شود و با این تیم به قهرمانی برسد یا نه.