پایگاه خبری فوتبالی- جیمی واردی با ۱۴۴ گل در لیگ برتر به رکورد رابین فنپرسی رسید.
به گزارش فوتبالی، جیمی واردی، مهاجم ۳۸ ساله لسترسیتی، با گلزنی در دیدار مقابل ساوتهمپتون در تاریخ ۳ می ۲۰۲۵، تعداد گلهای خود در لیگ برتر انگلیس را به ۱۴۴ رساند و با رکورد رابین فنپرسی، مهاجم سابق آرسنال و منچستریونایتد، برابر شد. این دو بازیکن اکنون بهطور مشترک در رتبه چهاردهم برترین گلزنان تاریخ لیگ برتر قرار دارند.
در این دیدار، لسترسیتی پس از ۹ بازی خانگی بدون گل، موفق شد با نتیجه ۲-۰ ساوتهمپتون را شکست دهد. واردی در دقیقه ۱۷ بازی، گل نخست را به ثمر رساند و جردن آیو در دقیقه ۴۴ گل دوم را اضافه کرد. این پیروزی، نخستین برد خانگی لسترسیتی از ۸ دسامبر ۲۰۲۴ بود. واردی که در سال ۲۰۱۲ به لسترسیتی پیوست، تاکنون ۱۹۹ گل برای این باشگاه به ثمر رسانده است. او در پایان فصل جاری از لسترسیتی جدا خواهد شد و به دنبال ادامه حضور در لیگ برتر است.
در جریان این بازی، حادثهای جالب رخ داد؛ داور مسابقه، دیوید وب، در اثر برخورد با جردن آیو مصدوم شد و واردی با گرفتن سوت داور، بازی را متوقف کرد. این اقدام واردی با واکنش مثبت هواداران مواجه شد. با این گل، واردی نهتنها به رکورد فنپرسی رسید، بلکه یک قدم دیگر به ۲۰۰ گل برای لستر نزدیک شد؛ دستاوردی که تنها بازیکنان کمی در تاریخ باشگاه به آن دست یافتهاند.
رکورد جدید برای اسطوره فراموشنشدنی لسترسیتی
