گزارش فنی/ کار بزرگ دروازه بان استقلال؛ سید حسین حسینی با بیشترین سیو بالاتر از مندیِ الاهلی!

گزارش فنی/ کار بزرگ دروازه بان استقلال؛ سید حسین حسینی با بیشترین سیو بالاتر از مندیِ الاهلی!

پایگاه خبری فوتبالی- در حالی که از نظر آماری سید حسین حسینی بیشترین مهار شوت را در لیگ نخبگان آسیا را داشت اما دروازه‌بان الاهلی عربستان در تیم منتخب لیگ نخبگان قرار گرفت.

به گزارش فوتبالی، لیگ نخبگان آسیا شب گذشته با برگزاری بازی فینال به پایان رسید و تیم الاهلی عربستان با پیروزی دو بر صفر مقابل تیم کاوازاکی فرونتاله ژاپن توانست به قهرمانی لیگ نخبگان آسیا برسد.

بعد از پایان مسابقه نوبت به اهدای جوایز نفرات برتر تورنمنت رسید. در اغلب پست‌ها عناوین برتر به تیم قهرمان یعنی الاهلی رسید که البته قابل پیش بینی هم بود. اما یکی از اتفاقات عجیب در این بخش، جایزه بهترین دروازه‌بان بود که به ادوارد مندی دروازه‌بان الاهلی عربستان رسید.

نکته این است که نام مندی در میان دروازه‌بان‌هایی که بیشترین مهار را داشتند دیده نمی‌شود. در این بخش سید حسین حسینی دروازه‌بان استقلال با مهار 48 شوت، بهترین عملکرد را داشت و این در حالی است که استقلال بعد از صعود از مرحله نخست دو بازی هم در مرحله یک هشتم نهایی انجام داد و نسبت  در واقع او سه بازی کمتر از مندی انجام داد اما رکوردش حفظ شد و در واقع حسینی، آمار جالبی را در تعداد بازی‌های کمتری نسبت به ادوارد مندی ثبت کرده است.

هواداران استقلال تصور می‌کردند و دوست داشتند سیدحسین حسینی به خاطر عمکلرد فوق‌العاده‌ای که در این مسابقات داشت به عنوان بهترین دروازه‌بان تورنمنت انتخاب شود اما انتخاب کارشناسان AFC و معیارهای آنها چیز دیگری بود. 

گفته می‌شود از آنجا که در ثبت کلین شیت تیم‌ها، به جز دروازه‌بان‌ها نقش مدافعان هم اهمیت دارد، به همین دلیل انتخاب AFC دارنده بیشترین کلین شیت نبود. آنها کسی را انتخاب کردند علیرغم مهارهای کمتر توانست با یک ثبات مشخص با تیمش به فینال برسد و قهرمان شود. یعنی ادوارد مندی. البته مدافعان فعلی استقلال یعنی سهرابیان، سیلوا، مرادمند را با مدافعان فعلی الاهلی مقایسه کنید، متوجه می شوید که سیدحسین حسینی، چه کار بزرگی انجام داده است.

نکته جالب اما این است که علیرغم انتقادهای زیادی که از سید حسین می‌شود او یکی از بهترین بازیکنان استقلال در این فصل فاجعه‌بار بوده است. همین چند روز پیش بود که حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس مدعی شد که اگر امسال حسینی اینقدر خوب دروازه‌بانی نمی‌کرد شاید استقلال می‌توانست به دسته یک هم سقوط کند. این اتفاق را بهتاش فریبا هم تایید کرد.

گزارش از ناصر نامدار/ پایگاه خبری فوتبالی