انتقاد از پرسپولیس؛ 43 میلیارد برای رضایتنامه کاظمیان؟

انتقاد از پرسپولیس؛ 43 میلیارد برای رضایتنامه کاظمیان؟

پایگاه خبری فوتبالی- خبرهای عجیبی درباره میزان مبلغی که پرسپولیس قرار است برای رضایتنامه امین کاظمیان به باشگاه آلومینیوم پرداخت کند منتشر شده است.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در این فصل قهرمانی لیگ برتر را از دست داده و حالا باید برای نایب قهرمانی بجنگد. در جام حذفی و سوپرجام هم مقابل سپاهان شکست خورد. در لیگ نخبگان آسیا هم نتوانست از مرحله اول به مرحله حذفی برود.

خیلی از هواداران پرسپولیس و کارشناسان معتقدند عملکرد پرسپولیس در نقل و انتقالات فصل گذشته خوب نبود و به همین دلیل بود که این نتایج رقم خورد. حالا مدیران پرسپولیس تصمیم گرفته‌اند اشتباهات فصل گذشته را تکرار نکنند. آنها از مدتی پیش شروع به مذاکره با بازیکنان مد نظر کادر فنی کرده‌اند.

یکی از این بازیکنان که گفته می‌شد کار پیوستنش به پرسپولیس تا حد زیادی نهایی شده است محمد امین کاظمیان وینگر باشگاه آلومینیوم است که در این فصل عملکرد بسیار خوبی داشته است. البته کاظمیان یک فصل دیگر هم با آلومینیوم قرارداد دارداما ظاهرا این موضوع با توافق دو باشگاه حل شده است.

اما درباره مبلغ رضایتنامه او خبرهای عجیبی منتظر شده است. خبرگزاری ایرنا خبر داده است که رضایتنامه کاظمیان برای پرسپولیس حدود 43 میلیارد تومان آب خورده است! مبلغی که برای یک بازیکن 29 ساله بالا به نظر می‌رسد و انتقاداتی را از مدیران باشگاه پرسپولیس به دنبال داشته است.

ایرنا در این باره نوشته است: "گویا قرار است پرسپولیس ۳۵ میلیارد به آلومینیوم بپردازد و البته کاظمیان هم ۸ میلیارد از طلب خود را ببخشد تا رضایتنامه او به نام قهرمان لیگ بیست‌وسوم صادر شود. حتی توافق شده تا ۸ میلیاردی که کاظمیان بخشیده، به مبلغ قرارداد او با پرسپولیس اضافه شود. یعنی پرسپولیس برای دریافت رضایتنامه کاظمیان، مبلغی در حدود ۴۳ میلیارد تومان هزینه خواهد کرد." 

نکته مهم اینکه خود کاظمیان هم دستمزدی دارد که احتمالا آن هم مبلغ قابل توجهی است. شاید صرف این هزینه برای یک بازیکن غیر منطقی به نظر برسد اما باشگاه پرسپولیس نمی‌خواهد ماجرای مهدی لیموچی تکرار شود.

پرسپولیس پارسال لیموچی را می‌خواست اما تردیدهایی درباره احتمال موفقیت او در ترکیب پرسپولیس وجود داشت. به همین دلیل پروسه جذب او تکمیل نشد. اما لیموچی در این فصل در سپاهان بسیار خوش درخشید و مدیران پرسپولیس برای جذب نکردن او انتقادات زیادی را متحمل شدند.

حالا مدیران پرسپولیس نمی‌خواهند اتفاق سال گذشته تکرار شود و به همین دلیل عزمی جدی برای جذب کاظمیان دارند. حتی اگر جذب او برای پرسپولیس گران تمام شود.