تحلیل فایل صوتی جنجالی لو رفته بخش(1)؛ ماجرای دعوای اسدی و کی‌روش چه بود؟

تحلیل فایل صوتی جنجالی لو رفته بخش(1)؛ ماجرای دعوای اسدی و کی‌روش چه بود؟

پایگاه خبری فوتبالی- در فایل صوتی افشا شده از علیرضا اسدی، صحبت‌های او درباره کارلوس کی‌روش هم جنجالی شده است.

به گزارش فوتبالی، اسدی در مقطعی که کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی بود، با او رابطه بدی داشت. کار حتی به بیانیه نوشتن هم کشید. ماجرا از جایی آغاز شده بود که کی‌روش در بیانیه‌ای مدعی شده بود که اسدی دبیر کل فدراسیون فوتبال، جادوگری معلوم‌الحال و دشمن همیشگی اهداف و رویاهای تیم ملی است.

مدتی بعد دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران نسبت به مطلب منتشر شده در صفحه فیس‌بوک کارلوس کی‌روش واکنش نشان داد و مانند چند ماه قبل، علیه سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال صحبت کرد. اختلاف این دو نفر به خیلی قبل تر بازمی‌گردد؛ جایی که درگیری لفظی و رسانه‌ای سرمربی تیم ملی و دبیرکل وقت فدراسیون فدراسیون فوتبال تا مرز ایجاد یک بحران پیش رفت و کار را به استعفای مرد پرتغالی در روزهای اواخر سال 93 هم کشاند و البته داستان استعفاها تا زمان ریاست مهدی تاج هم ادامه داشت. در زمانی که نبی از دبیرکلی فدراسیون فوتبال برکنار شد، علیرضا اسدی نماینده وزارت ورزش و جوانان وقت و محمود گودرزی در فدراسیون فوتبال شد و با یک دستور از بالا، کفاشیان مجبور شد نبی را کنار بگذارد و اسدی را جایگزین او کند. گودرزی با سابقه ریاست دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران، در تیم کاری حسن روحانی بود و به عنوان وزیر ورزش و جوانان معرفی شد و از روز اول از مخالفان کارلوس کی روش بود. جنگ البته مغلوبه شد و تا رییس شدن تاج برای اولین دوره طول کشید. مجموعه دولت پس از چند وقت، گودرزی را کنار گذاشت و مسعود سلطانی فر را وزیر ورزش و جوانان کرد. کی روش در واقع یکی از دلایل برکناری گودرزی بود. در درگیری های بعدی کی روش و اسدی، مهدی تاج پشت سرمربی تیم ملی درآمد و اسدی را کنار گذاشت تا محمدرضا ساکت، دبیرکل فدراسیون فوتبال شود. با برکناری اسدی، کی روش دومین مخالف دانه درشتش را از سر راه برداشت و مرد پرتغالی هم سر کار خود بازگشت و تیم ملی به سلامت به جام جهانی ۲۰۱۸ رسید.

داستان برکناری اسدی هم از جایی استارت خورد که مدتی بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی، دوباره اختلاف بین این اسدی و کی روش از سر گرفته شد. ماجرا از جایی شروع شد که دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان برخی تغییرات در بدنه مدیریتی فدراسیون مربوط به تیم ملی قرار نمی‌گیرد تا متوجه شد که این بار، قرعه به نام خود او بود. اطمینان اسدی از عدم تغییرش به این دلیل بوده که فکر می کرد، وزارت ورزش مثل دوران محمود گودرزی پشت اوست اما کی روش با بالاتر از سطانی فر یعنی اسحاق جهانگیری هم بسته بود و به این وسیله اسدی با تیرخلاص کی روش مواجه می شود. در واقع کی روش، فاتح دوجنگ مهم با یک وزیر ورزش و یک دبیرکل فدراسیون فوتبال شد و برنده دعوا لقب گرفت. 

همین ماجرای برکناری شاید دلیل کینه‌ای باشد که اسدی از کی‌روش به دل گرفته است. او در این فایل صوتی کی‌روش با این حرف‌ها تحقیر می‌کند: «آقای حجت کریمی، آقای خطیر، هیچ کدوم اینا پستایی که من داشتم رو نداشتن. تحصیل منم نداشتن! همه دنبال کی‌روش بودن، من اصلا آدم حسابش نمی‌کردم. پشت اتاق من دو ساعت می‌نشست.»

البته حجت کریمی در دورانی که کی روش در فوتبال ایران بوده در فوتبال نقشی نداشت و بالطبع نمی توانست دنبال کی روش باشد. علی خطیر هم در دورانی که معاون دبیرکل فدراسیون فوتبال(معاون محمدرضا ساکت) بود با کی روش اختلاف سلیقه داشت و حتی به همین دلیل، از معاونت دبیرکلی فدراسیون فوتبال هم رفت و معاون ورزشی باشگاه استقلال در دوران مدیریت امیرحسین فتحی شد. ضمن اینکه علیرضا اسدی اگر پزشک است، علی خطیر هم دکترای مهندسی برق شاخه انرژی و همچنین فیفا مستر دارد. در مقایسه پستی حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال و عضو اسبق هیات مدیره استقلال و در حال حاضر عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال است. اسدی هم مدتی دبیرکل فدراسیون بود و بعد مدیر عامل تیمهایی چون تراکتور و هوادار و نساجی هم بوده و پس از ناکامی های آن تیم ها و پس از مدتی کوتاه برکنار شده است. خطیر هم علاوه بر معاونت دبیرکلی فدراسیون فوتبال، معاون ورزشی باشگاه استقلال، عضو هیات مدیره باشگاه تراکتور، مدیرعاملی استقلال و نساجی و در در حال حاضر عضو فعلی هیات رییسه فدراسیون فوتبال است و به نظر می رسد اسدی حتی در این قیاس هم نتوانسته خودش را ثابت کند. 

1818