تذکر به آذری جهرمی؛ مراقب حرف‌های‌تان باشید!

تذکر به آذری جهرمی؛ مراقب حرف‌های‌تان باشید!

پایگاه خبری فوتبالی- توییت جنجالی و توهین آمیز وزیر اسبق ارتباطات درباره باشگاه استقلال بازتاب‌های زیادی داشته است. 

به گزارش فوتبالی، هفته گذشته مسابقات هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران برگزار شد و از آنجا که همه مسابقات به شکل همزمان برگزار می‌شد تلویزیون برای پخش مستقیم بازی‌های به مشکل خورده بود.

به همین جهت تصمیم گرفته شد بازی‌ تیم‌های پرطرفدار همزمان از چند شبکه پخش شود. بازی خیبر و پرسپولیس از شبکه سوم، بازی تراکتور و نساجی از شبکه ورزش و بازی استقلال و چادرملو از شبکه نسیم.

این برای اولین بار بود که بازی استقلال (یا حتی تیم‌های دیگر) از شبکه نسیم برگزار می‌شد و همین مساله دستمایه شوخی و کری خوانی هواداران پرسپولیس برای هواداران استقلال شد.

در این بین محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر اسبق ارتباطات در صفحه خودش در شبکه اجتماعی ایکس با این ماجرا شوخی زننده و توهین آمیزی کرد. کری‌خوانی او کاملا خارج از فضای کری خوانی بود و در بهترین حالت می‌شود آن را با اصطلاح «تمسخرآمیز» توضیح داد.

این اقدام آذری جهرمی با واکنش بسیار تند اعضای تیم استقلال، پیشکسوتان و هواداران این تیم روبرو شد. خیلی از اهالی سرشناس رسانه هم به وزیر اسبق ارتباطات تاختند و به او در این باره تذکر جدی دادند. 

در این بین مهدی توتونچی مجری برنامه شب‌های فوتبالی هم سعی کرد با مونولوگی کوتاه به آذری جهرمی تذکری دوستانه بدهد. توتونچی گفت: «امسال استقلال سال خوبی نداشت اما در جام حذفی همچنان شانس قهرمانی دارد. دوستان شناخته‌شده! آقای وزیر اسبق و محترم! باید مراقب حرف‌های‌تان باشید. یک تیم هوادار میلیونی دارد. هوادار میلیونی به کلمات و جملات شخصی که پیشتر جایگاهی داشته حساس است. بد است که ما به چهره‌های مثل شما تذکر بدهیم. چرا این کلمات و این جملات را بر زبان آوردید باور کنید بد است که ما به شما تذکر بدهیم. فرقی نمی‌کند. شما پرسپولیسی هستید. استقلال در شرایط خوبی نیست. آمدید جملاتی را گفتید. نمک به زخم تیمی پاشیدید که به هر حال الان جایگاهش در جدول مناسب نیست. که چه اتفاقی بیفتد؟ ما در فوتبال حق تخریب و توهین نداریم. شما هوادار هستید. دم‌تان گرم. اما حق ندارید تخریب و توهین کنید. چه چهره‌های سیاسی، چه هنری، چه اقتصادی... می‌خواهم بگویم این شکلی دیده شدن قشنگ نیست. ای کاش مراقب باشیم و نمک به زخم رقیب نپاشیم.»

توضیحات توتونچی درباره جنجال وزیر اسبق ارتباطات</span>