پایگاه خبری فوتبالی - دین هندرسون، دروازهبان کریستال پالاس، پس از بخشیده شدن کارت قرمز احتمالیاش در فینال جام حذفی، با بیاعتنایی اظهار داشت که اطمینان داشت ضربه پنالتی عمر مرموش را در جریان پیروزی 1-0 عقابها در ورزشگاه ومبلی مهار خواهد کرد.
به گزارش فوتبالی، تک گل دقیقه 16 ابرچی ازه برای تضمین پیروزی و کسب اولین جام قهرمانی بزرگ تاریخ 120 ساله پالاس کافی بود.
اما نقطه عطف بازی در دقیقه 24 رقم خورد، جایی که هندرسون به دلیل لمس توپ با دست در خارج از محوطه جریمه از دریافت کارت قرمز گریخت؛ درست 12 دقیقه پیش از آنکه ضربه پنالتی مرموش را دفع کند.
پپ گواردیولا، سرمربی خشمگین سیتی، در پایان بازی در زمین با هندرسون روبرو شد. هندرسون به شبکه ITV گفت که معتقد است گواردیولا از اتلاف وقت پالاس ناراحت بوده است.
هندرسون گفت: "به او گفتم، '10 دقیقهای که میخواستی را به دست آوردی.' هیچ دلخوری وجود ندارد".
در مورد تصمیم بحثبرانگیز کارت قرمز، دروازهبان سابق منچستریونایتد اظهار داشت که در اجتناب از دریافت کارت قرمز حق با او بوده و بابت آن زیاد نگران نخواهد شد.
هندرسون به بیبیسی اسپورت گفت: "توپ به داخل محوطه من آمد و میدانستم مشکلی نیست. چه اهمیتی دارد؟ منصفانه بگویم، شاید (ارلینگ) هالند جلو میآمد. او توپ را به مرموش داد و من میدانستم به کدام سمت خواهد رفت. میدانستم آن را مهار خواهم کرد".
هندرسون ادامه داد: "امروز احساس میکردیم روز ما خواهد بود. سرمربی یک برنامه بازی داشت و ما آن را اجرا کردیم. ما لیاقت این را داشتیم".
با این حال، اولیور گلاسنر، سرمربی پالاس، اعتراف کرد که نگران بود هندرسون کارت قرمز دریافت کند.
او در یک کنفرانس خبری گفت: "با خودم فکر کردم 'چرا توپ را شوت نمیکنی؟' اینها افکار من بودند. و بعد انگشتانم را گره کرده بودم که VAR مداخله نکند".
هندرسون، ملیپوش انگلیسی که در سال 2023 با قراردادی 15 میلیون پوندی از یونایتد به پالاس پیوست، این پیروزی را به پدرش که سال گذشته درگذشت، تقدیم کرد.
هندرسون در پایان گفت: "پدرم در ابتدای فصل فوت کرد، اما امروز او با من بود. او در هر ضربه بازی با من بود. این پیروزی را به او تقدیم میکنم".