معمای گوندوز؛ پرسپولیس با او چه می‌کند؟

معمای گوندوز؛ پرسپولیس با او چه می‌کند؟

پایگاه خبری فوتبالی- جذب پیام نیازمند، باعث می شود سرنوشت و آینده الکسیس گوندوز در پرسپولیس مبهم شود.

به گزارش فوتبالی، دقایقی پیش باشگاه پرسپولیس رسما از پیام نیازمند رونمایی کرد. حالا دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان که اتفاقا کارنامه خیلی خوبی هم مقابل پرسپولیس دارد، به این تیم پیوسته است. این انتقال یکی از بهترین و مهم‌ترین انتقال‌هایی است که پرسپولیس در این پنجره نقل و انتقالاتی موفق به انجامش شد. با حضور نیازمند در پرسپولیس، دروازه این تیم مستحکم‌تر از فصل گذشته خواهد بود.

اما این فقط یک روی سکه است. روی دیگر سکه، قرارداد 3 ساله‌ای است که الکسیس گوندوز با پرسپولیس دارد. دروازه‌بان الجزایری قرمزها که فصل گذشته نمایش نسبتا خوبی در این تیم داشت، قطعا تمایلی به نیمکت‌نشینی و تماشای بازی‌های پیام نیازمند ندارد و نکته جالب اینجاست که کارتال هم به گندوز نگفته که قرار است او نیمکت نشین پیام نیازمند شود یا نه. خود گندوز هم دوست ندارد در سال منتهی به جام جهانی، نیمکت نشین باشد و جایگاهش در تیم ملی الجزایر را از دست بدهد.

 گوندوز بعد از پیوستن به پرسپولیس به تدریج تبدیل به دروازه‌بان اول تیم ملی الجزایر شد و حالا که الجزایر شانس زیادی برای حضور در جام جهانی 2026 دارد، گوندوز نمی‌خواهد شانس حضور در بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی عمرش را با نیمکت‌نشینی در پرسپولیس به خطر بیندازد. 

به همین دلیل به نظر می‌رسد چند راه پیش روی گوندوز و پرسپولیس برای حل این مشکل وجود دارد. راه حل اول، توافق و فسخ قرارداد گوندوز است. این گزینه می‌تواند باعث شود گوندوز به تیم دیگری برود و بازی کند و در شرایط مسابقه قرار بگیرد و همچنان دروازه‌بان اول تیم ملی الجزایر باقی بماند تا شانس حضور در جام جهانی را از دست ندهد. این راه حل اما پرسپولیس را از نظر مالی متضرر خواهد کرد. گوندوز اگر به عنوان بازیکن پرسپولیس به جام جهانی برود، با حضور در 3 بازی مرحله گروهی درآمدی معادل حدود یک میلیون دلار را عاید پرسپولیس خواهد کرد. به این ترتیب پرسپولیس اگر نمی‎‌خواهد قید این مبلغ را بزند، باید او را حفظ کند. اما بعید است گوندوز راضی به ماندن در پرسپولیس و نیمکت‌نشینی شود. 

راه حل دوم، قرض دادن او به یک باشگاه دیگر است. با این راه حل، البته اگر تیمی باشد که گوندوز آن را بپذیرد و دیده شود، هم این دروازه‌بان شانس بازی در جام جهانی را خواهد داشت و هم درآمد حاصل از بازی کردن او در جام جهانی عاید پرسپولیس خواهد شد. البته باید پول خوبی هم نصیب خود گندوز شود.

راه حل سوم هم ماندن گوندوز در پرسپولیس است که همانطور که در ابتدا گفتیم، بعید است با موافقت این دروازه‌بان همراه شود. او می‌داند که پرسپولیس، پیام نیازمند را به عنوان دروازه‌بان اول جذب کرده و چون گوندوز خودش را ضعیف‌تر از نیازمند نمی‌داند، نمی‌تواند بپذیرد که دروازه‌بان دوم پرسپولیس باشد.

حالا توپ در زمین گوندوز است. قرارداد او با پرسپولیس در سال اول 400، در سال دوم 600 و در سال سوم 800 هزار دلار است و توافق و فسخ با پرسپولیس هم از نظر مالی به ضرر اوست. او باید بین رسیدن به چند صد هزار دلار پول و شانس بازی در جام جهانی یکی را انتخاب کند.