پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم ایرانی شباب الاهلی دیشب برای چهارمین بار در این فصل پنالتیاش را از دست داد.
به گزارش فوتبالی، شب گذشته در یکی از بازیهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر امارات موسوم به ادنوک لیگ، تیم شباب الاهلی که قهرمان زودهنگام این لیگ شده است مقابل تیم پایین جدولی دبا الحصن قرار گرفت و با نتیجه 3 بر دو میهمانش را شکست داد.
گلهای شباب الاهلی را در این مسابقه پلانیچ، گارسیا و الامیری زدند. اما ستاره ایرانی شباب الاهلی یعنی سردار آزمون در غیاب دیگر ایرانیِ این تیم یعنی سعید عزت اللهی شب خوبی را پشت سر نگداشت.
در دقیقه 14 این مسابقه و در حالی که شباب الاهلی با یک گل از حریف پیش بود داور یک پنالتی به سود میزبان اعلام کرد. مثل اکثر مسابقات سردار آزمون پشت پنالتی ایستاد اما ضربه بد او را دروازهبان حریف دفع کرد و در برگشت هم توپ از کنار دروازه به کرنر رفت. نکته جالب این بود که شباب الاهلی در دقیقه 34 هم صاحب یک ضربه پنالتی دیگر شد که این بار یک بازیکن دیگر یعنی متئو سائو پنالتی را زد اما ضربه او هم گل نشد.
پنالتی که سردار در بازی دیشب از دست داد چهارمین پنالتی از دست رفته او در مسابقات این فصل شباب الاهلی بود. آزمون، پیش از پنالتی دیشب در دو مسابقه دیگر مقابل العروبه و بنییاس هم پنالتی از دست داده بود. او همچنین در بازی برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا دو هم برابر الوحدات اردن یک پنالتی مشابه پنالتی دیشب زد که دروازهبان حریف آن را مهار کرد. از دست دادن 4 پنالتی در یک فصل اصلا آمار خوبی برای یک مهاجم محسوب نمیشود.
نکته دیگر این بود که سردار در دقیقه 81 بازی دیشب به دلیل مصدومیت زمین مسابقه را ترک کرد. شباب الاهلی هم که 5 تعویضش را انجام داده بود بیشتر از 10 دقیقه در مقابل حریفش با یک بازیکن کمتر بازی کرد.