کم آمدن مدال برای تاتنهامی‌ها پس از قهرمانی در لیگ اروپا

کم آمدن مدال برای تاتنهامی‌ها پس از قهرمانی در لیگ اروپا

پایگاه خبری فوتبالی - در شبی تاریخی برای تاتنهام که با نخستین قهرمانی اروپایی این باشگاه در لیگ اروپا همراه بود، اشتباهی عجیب از سوی یوفا کام بازیکنان را تا حدی تلخ کرد. 

به گزارش فوتبالی ، پس از پیروزی ۱-۰ مقابل منچستریونایتد با گل برنان جانسون، بازیکنان تاتنهام برای دریافت مدال‌هایشان در ورزشگاه سن‌مامس صف کشیدند، اما با صحنه‌ای عجیب روبرو شدند: مدال کافی وجود نداشت.

در حالی که برخی بازیکنان کلیدی تیم از جمله رودریگو بنتانکور و کریستین رومرو مدال نگرفتند، چند داور مسابقه و حتی جیمز مدیسون ـ که به دلیل مصدومیت در لیست فینال حضور نداشت ـ موفق به دریافت مدال شدند. سون هیونگ مین، کاپیتان تاتنهام، در لحظه بالا بردن جام، مدالی بر گردن نداشت؛ صحنه‌ای غیرمنتظره در چنین رویدادی مهم.

در نیمه دوم بازی نیز میکی فن‌ د فن با یک نجات حیاتی روی خط دروازه، نقش کلیدی در حفظ برتری تاتنهام ایفا کرد. این قهرمانی نخستین جام باشگاه از سال ۲۰۰۸ و نقطه عطفی در تاریخ آن محسوب می‌شود.

الکساندر چفرین، رئیس یوفا، پیش از تحویل جام با سون گفت‌وگویی کوتاه داشت که احتمالاً شامل تبریک یا عذرخواهی بابت این اشتباه بود. انتظار می‌رود باشگاه در روزهای آینده مدال‌های تکمیلی را تهیه کند تا همه اعضای تیم سهمی از این افتخار داشته باشند.