بازیکنی که مدیران منچستریونایتد را از فروختنش پشیمان کرد

بازیکنی که مدیران منچستریونایتد را از فروختنش پشیمان کرد

پایگاه خبری فوتبالی - تصمیم منچستریونایتد برای فروش اسکات مک تامینی اکنون برای این باشگاه گران تمام شده است؛ موضوعی که در شب شکست ۱-۰ این تیم برابر تاتنهام در فینال لیگ اروپا به وضوح دیده شد.

به گزارش فوتبالی،  این شکست، فصل کابوس‌وار یونایتد را تکمیل کرد؛ تیمی که بدون کسب جام و با تنها ۳۹ امتیاز در رتبه شانزدهم جدول لیگ برتر و یک بازی باقی‌مانده قرار دارد. در شرایطی که باشگاه هم درون زمین و هم خارج از آن وضعیت نامناسبی دارد، بسیاری از هواداران اکنون حسرت فروش مک تامینی را در تابستان گذشته می‌خورند. این هافبک اسکاتلندی که محصول آکادمی باشگاه بود، تنها با مبلغ ۲۵ میلیون پوند به ناپولی واگذار شد؛ انتقالی که پس از آن، مک تامینی زیر نظر آنتونیو کونته در ناپولی درخشش چشمگیری داشت.

ناپولی با هدایت کونته در حال حاضر با یک امتیاز اختلاف صدرنشین سری‌آ است و جمعه شب در دیدار سرنوشت‌ساز برابر کالیاری برای قهرمانی تلاش خواهد کرد. مک تامینی اکنون نه تنها در آستانه اولین قهرمانی لیگ حرفه‌ای خود قرار دارد، بلکه چهارشنبه نیز اعلام شد که نام او در فهرست سه نامزد نهایی بهترین هافبک فصل سری‌آ قرار گرفته است؛ کنار بازیکنانی چون نیکولو بارلا از اینتر و تیجانی رایندرس از میلان.

مک تامینی در این فصل سری‌آ ۱۱ گل در ۳۳ بازی برای ناپولی به ثمر رسانده و یک گل هم در کوپا ایتالیا زده است؛ آماری که در مقایسه با ۱۹ گل در ۱۷۸ بازی لیگ برتر برای یونایتد، پیشرفت قابل توجهی نشان می‌دهد.