استقلال- ملوان در فینال حذفی؟ شاید بعد از 35 سال!

استقلال- ملوان در فینال حذفی؟ شاید بعد از 35 سال!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در صورت شکست دادن صنعت نفت، رقیب ملوان در فینال جام حذفی خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل خود باید امشب به مصاف صنعت نفت آبادان برود و فرصت این را دارد تا با شکست دادن برزیل فوتبال ایران که روزهای سختی را سپری می‌کند به فینال جام حذفی راه پیدا کند. تمام هدف آبی‌پوشان قهرمانی در رقابت‌های جام حذفی است تا بتوانند فصل کابوس‌وار خود را با یک اتفاق شیرین به پایان برسانند.

استقلال در صورت شکست دادن صنعت نفت برای پانزدهمین بار فینالیست جام حذفی می‌شود و برای فتح هشتمین جام خود در این رقابت‌ها باید ملوان را شکست بدهد. دیدار فینال در شهر اراک برگزار خواهد شد و شاگردان مجتبی جباری در صورت قهرمانی جواز حضور در فصل بعدی لیگ قهرمانان آسیا 2 را هم کسب می‌کنند.

تصویر خبر

استقلال اگر فینالیست شود بعد از 35 سال باید در دیدار نهایی جام حذفی به مصاف ملوان برود. این دو تیم جدال‌های زیادی در چارچوب رقابت‌های جام حذفی داشتند اما مهمترین آن به سال 1369 برمی‌گردد که شاگردان مرحوم بهمن‌خان صالح‌نیا موفق شدند در ضیافت‌های پنالتی 6 بر 5 استقلالِ مرحوم منصور پورحیدری را شکست بدهند و جام قهرمانی را بالای سر ببرند. آن قهرمانی، سومین قهرمانی و بالطبع آخرین قهرمانی ملوانان در این رقابت‌ها تا به این فصل بوده است.

تصویر خبر

البته آخرین باری که ملوان در چارچوب رقابت‌های جام حذفی به مصاف استقلال رفته به سه فصل پیش برمی‌گردد؛ در فصل 1401/1402 که سرمربی استقلال ساپینتو بود و ملوان با هدایت مازیار زارع در مرحله یک هشتم نهایی با نتیجه 2 بر صفر مغلوب آبی‌ها شد.